Foto: Capital Pictures, Zuma Press/Scanpix/LETA

Holivudas aktieris, bijušais profesionālais cīkstonis Deivs Batista ir slavens ar savu izteikti muskuļoto ķermeņa uzbūvi, taču nu viņš ir pārsteidzis fanus. Neilgā laika posmā viņš zaudējis svaru – 34 kilogramus. Lai gan fani sākuši bažīties par viņa veselību, aktieris norāda: "Tā kā cilvēki gadu gaitā ir redzējuši mani daudz, daudz lielāku, viņiem šķiet, ka tagad es esmu anorektiķis... Bet, nē, es joprojām esmu liels. Sveru 109 kilogramus un blakus tipiskam aktierim, es izskatos pēc gorillas."

"Šādā formā, tik tievs patiesībā neesmu bijis kopš 19 gadu vecuma," par krasajām pārmaiņām izteicies aktieris. Izrādās, 55 gadus vecais Batista sāka savu svara zaudēšanas ceļu pēc trillera "Kāds klauvē pie būdas" ("Knock At The Cabin") filmēšanas 2022. gadā, un atzīst, ka tagad viņš ir vieglāks nekā savos cīņu laikos, kad startēja ar vārdu "Deacon Batista".

Lielākā ķermeņa masa, kāda viņam jebkad ir bijusi, ir 167 kilogrami. Uzsākot cīkstoņa gaitas, viņš svēris 147 kilogramus. Bet lielāko daļu savas cīkstoņa karjeras viņš svēra aptuveni 130 kilogramus. Tagad – 109 kilogramus. "Un pirms pusotra gada es piedalījos "Knock at the Cabin" filmēšanā. Tad es svēru 143 kilogramus. Un tieši tad sākās murgs!" atklāj Batista.

"Tagad, atskatoties atpakaļ, es, iespējams, pārspīlēju," viņš teica, norādot, ka ļoti ātri pieņēmās svarā, ēdot daudz frī kartupeļu un pankūkas. "Bet tobrīd es vien spēju domāt par to: "Man jākļūst vēl lielākam, man vajag kļūt vēl lielākam!"."

@chris.vanvliet He’s 6’4 and 240 lbs. Still a beast #wwe #davebautista #wrestling ♬ original sound - Chris Van Vliet

Tā kā viņš ļoti ātri pieņēmās svarā un jutās "neērti liels", lai notievētu ķērās klāt fastingam jeb pārtrauktajai gavēšanai, kaloriju deficītam un treniņiem. Dienas laikā Batista dod sev visai īsu laiku ēšanai, jo viņš ar pārtraukumiem gavē līdz pat pulksten 13, katru dienu patērējot tikai aptuveni 2500 kaloriju. Tāpat viņš neēd trīs līdz četras stundas pirms gulētiešanas.

"Es vienkārši neēdu daudz. Un es nejūtu bada sajūtu," viņš paskaidroja.

Lai gan fani ir nobažījušies par viņa krasajām pārvērtībām, spekulējot, ka visdrīzāk viņam ir ēšanas traucējumi, viņš uz to atbild šādi: "Tā kā cilvēki gadu gaitā ir redzējuši mani daudz, daudz lielāku, viņiem šķiet, ka tagad es esmu anorektiķis... Bet, nē, es joprojām esmu liels. Sveru 109 kilogramus un blakus tipiskam aktierim es izskatos pēc gorillas."

Daži sociālo mediju lietotāji spriež, ka, iespējams, zvaigzne ir "Ozempic" (diabēta zāļu) upuris, ko viņš vēl nav ne apstiprinājis, ne noliedzis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!