Foto: Publicitātes foto

Dzimšanas dienas jāsvin tā, lai vecumdienās ir, ko atcerēties! Šovmenis Renārs Zeltiņš 14. septembrī ar vērienu nosvinējiss 41. dzimšanas dienu. Sasaucis tuvākos draugus, Renārs nolēma: pirms doties vērienīgā, episkā ballītē ar nosaukumu Kodiens", svinības gruntīgi jāiesāk – ar sarkano paklāju, orķestri un milzīgiem baloniem.

"Pats organizēju savu ballīti, bet, kad jau likās, ka man nekādu pārsteigumu nebūs, piedzīvoju vienu no emocionālākajiem brīžiem dzīvē – starta punktā Rīgas cirkā mani sagaidīja sieva ar bērniem un mūsu mammām: sieva pārģērbusies par karsējmeiteni, meita ar karsējmeiteņu pušķiem rokās, mammas ar mīlestības apliecinājumiem uz plakātiem, – pat izplūdu nedaudz asarās," atzīstas Renārs Zeltiņš. Pēc tik izdevušās starta pūtēju orķestra "Auseklītis" spēlētā "Mambo No. 5" pavadībā pienesta kūku meistares Kristas Birznieces darinātā meduskūka ar uzrakstu "Kodiens".

Foto: Publicitātes foto

Notiesājis kūku un samīļojis ģimeni, Renārs kopā ar tuvākajiem draugiem sēdās busiņā un devās neaizmirstamā piedzīvojumā. Vispirms ceļš vedis uz Sarkandaugavas piestātni "Meksikas līcis", kur kompānija kāpa uz jahtas "Bellatrix", lai divas stundas garā braucienā uz Jūrmalas jahtklubu izbaudītu garāmslīdošās ainavas un iestiprinātos ar uzkodām un dzērieniem. "Džeki teica, ka jūrā esot silts ūdens, taču viņi samānījās. Bet mēs tik un tā peldējāmies, bija dzestri un forši!" saka Renārs. To, kuram pienākusi kārta lēkt no jahtas jūrā, svinētāji noskaidroja, izvelkot īso... Nē, nevis sērkociņu, bet "Rīgas miesnieka" "Kodiens" cigārdesiņu.

Jūrmalas brīvdabas muzejā Ragaciema kāpā ar īpašu maltīti – austerēm, pirkstiņuzkodām, plucinātas gaļas burgeriem un mango, kokosrieksta un slāpekļa saldējumu, kas pašiem jāpagatavo, – sagaidīja restorāna "Whitehouse" šefpavārs Reinis Čerņajevs. Tālāk ceļš veda uz Enguri, bet stadionā plānotās aktivitātes iztraucēja samaitājies laiks. Ko darīt, kad ārā līst? Protams, garšīgi paēst! Bruņojušies ar leģendārās vietējās kafejnīcas karbonādēm, kotletēm, rasolu un soļanku, svinētāji iekārtojās Miķeļa Rēdliha ģimenei piederošajā villā "Mežnoras" un, kā jau piedien ballītei ar cirka elementiem, sapucējās dažādu dzīvnieku kostīmos, lai pildītu jautrus uzdevumus.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!