Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Aktieris Ians Makkelens ir gatavs atkārtot burvja Gendalfa lomu franšīzē "Gredzenu pavēlnieks", taču viņš uzsver, ka tam jānotiek drīz, vēsta CNN.

"Man teica, ka būs vairāk filmu, un Gendalfs tiks iesaistīts, un viņi cer, ka lomu atveidošu es," tā žurnālam "Big Issue" stāstījis 85 gadus vecais aktieris. "Kad? Es nezinu. Kāds ir scenārijs? Tas vēl nav uzrakstīts. Tāpēc viņiem labāk būt ātriem!"

Jūnijā, kad Makkelens Londonā uzstājās Šekspīra "Henrijs IV" jaunajā versijā "Player Kings", aktieris uz skatuves pakrita. Viņš žurnālam sacīja, ka pats vēlētos zināt, vai kritienā vainojami viņa gadi. "Es tikai cenšos sevi pārliecināt, ka tas bija nelaimes gadījums," saka Makkelens.

"Es jūtos fiziski vājš, tāpēc veicu vingrinājumus," aktieris piebildis. "Tas, protams, ir emocionāli. Mēs visi visu mūžu klūpam, tikai tad, kad sasniedz manu vecumu, ne vienmēr vari arī piecelties."

Aktieris piedalījies vairākās "Gredzenu pavēlnieks" filmās, un atzīst, ka viņam ļoti patīk būt nodarbinātam. "Es parasti strādāju vai gatavojos darbam," par sevi saka Makkelens. Intervijā "BBC Breakfast" aktieris uzsvēris, ka netaisās atkāpties no aktiermākslas. "Es to darīšu tik ilgi, kamēr kājas, plaušas un prāts strādās."

Foto: Publicitātes foto

"Delfi" jau vēstīja, ka atkalapvienošanos piedzīvo komanda, kas veidojusi lielos grāvējus "Gredzenu pavēlnieks" un "Hobits". Kā 9. maijā paziņoja "Warner Bros. Discovery", režisora Pītera Džeksona, scenāristu Franas Volšas un Filipas Bojensas pirmajam no gaidāmajiem diviem projektiem pagaidām dots nosaukums "Gredzenu pavēlnieks: Golluma medības". Tiek plānots, ka filma uz lielajiem ekrāniem nonāks 2026. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!