Foto: Kārlis Dambrāns/DELFI

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." sestās sezonas dalībnieces jau pirmajā epizodē ātri vien nokaitinājusi viesmīlīgā Inga, kura ne tikai gatava darīt visu, lai dabūtu izsmēķus, bet arī nemitīgi uzstāja pārējām dāmām cienāties ar viņas atvestajiem pīrādziņiem un runāja bez apstājas.

"Visu laiku runā ne pa tēmu," nogurusi no Ingas jau pašā sākumā ir Monika. "Ingai iedevām iesauku "radio", jo viņa visu laiku vāvuļo," turpina Elīna. Astoņpadsmitgadniecei piebalso Ieva: "Viņa pārlēca no vienas tēmas uz otru, pēc tam vēl trešo pa vidu iejauca... Jā, radiostacija!"

Taču tas nebija viss – Inga projektā ieradās bez cigaretēm, jo iepriekšējā naktī esot dzērusi un izpīpējusi visas, kas bija. Pirmajā dienā prasījusi visām dalībniecēm jaunas un teikusi, ka atdošot uz parāda.

"Tu zini, ka brauc uz ilgāku laiku – vienkārši paņem līdzi vairākas paciņas! Divas reizes iedevu, pēc tam gan vairāk nē. Viņa pat gāja "benčikus" lasīt un pēc tam lika somā…" šokēta par Ingas rīcību ir Ieva.

Tikmēr Inga ir pārliecināta: "Mani benīši jums vēl noderēs!"

40 gadus vecā Inga augusi daudzbērnu ģimenē un ieguvusi astoņu klašu izglītību, kā arī izmācījusies par pavāra palīdzi. Ar bijušo vīru viņa kopā nodzīvojusi 18 gadus. Pāra attiecībās piedzimusi arī meita, kurai šobrīd ir 13 gadi, tomēr vecāki izšķīrušies. Sākumā meita palikusi pie bijušā vīra, taču vīrietis par viņu neesot varējis pietiekami parūpēties. Inga stāsta, ka bāriņtiesa viņai teikusi, lai necerot uz tiesībām par bērnu, jo viņa esot slima. Ingas sirdslieta ir dziedāšana, un viņa vēlas iemantot atpazīstamību kā blogere. Inga gan nesola mainīt savu dzīvi, jo nevēlas sasolīt to, ko rezultātā var neizpildīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!