Foto: AP/Scanpix/LETA

21. septembrī trešoreiz sievu apņēmis 79 gadus vecais pasaulslavenās zviedru grupas "ABBA" dalībnieks Bjērns Ulveuss, ziņo BBC.

Dziedātājs gredzenus mijis ar Kristīnu Sasu, ar kuru iepazinās 2021. gadā Vācijas pilsētā Nirnbergā, tiekoties saistībā ar "ABBA" jaunākā albuma "Voyage" izdošanu. Abi oficiāli sāka satikties 2022. gada pavasarī.

Kāzu ceremoniju vadījusi komiķe un raidījumu vadītāja Sandi Toksviga, svinības norisinājās Kopenhāgenā tuvāko draugu un ģimenes klātbūtnē.

Ulveuss ir viens no četriem grupas "ABBA" dalībniekiem. Šogad grupa atzīmēja 50 gadus kopš izcīnītās uzvaras "Eirovīzijas" dziesmu konkursā ar dziesmu "Waterloo".

"Delfi" jau vēstīja, ka 2022. gadā dziedātājs paziņoja par 41 gadu ilgās laulības izjukšanu ar savu otro sievu Lenu Kellersja. Viņi apprecējās 1981. gadā, un ģimenē izaugušas divas meitas.

Pirmo laulību viņš slēdza ar gaišmataino "ABBA" solisti Agnētu Feltskūgu, ar kuru apprecējās 1971. gadā, taču šī kopdzīve izira pēc astoņiem gadiem. Arī savienībā ar Feltskūgu pasaulē nāca divi bērni – meita un dēls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!