Foto: White Balance Creative | Evija Pitkēviča

Uzņēmēja un digitālā satura veidotāja Elīna Didrihsone ar vīru Nauri Didrihsonu "STV Pirmā!" raidījumā "Divi vienā" dalījusies emocionālās pārdomās, atbildot uz jautājumu, kāds ir viņu lielākais sapnis.

"Man ir tikai viens sapnis – es gribu palikt stāvoklī, bet mums jau laikam pusotru gadu neizdodas, un es saprotu, ka es to nevaru nopirkt ne par kādu naudu. Man dzīvē ir ļoti paveicies ar vīru. Es biju par viņu lūgusi un sapņojusi. Redzot viņa attieksmi, gribu lielu ģimeni, jo uzskatu, ka tā ir arī mana misija, ja Dievs man tik daudz ir devis. Bērni ir svētība, tam ir vienkārši jāpaplašinās," stāsta Elīna. Viņa teic, ka ir sapīgi apzināties – tev it kā ir viss, tomēr galveno nevari izpildīt. "Bet man sirdī ir miers, jo saprotu, ka viss ir Dieva rokās."

"Viss nav tik slikti. Sliktāk būtu tad, ja mums nebūtu neviena bērna," viņa turpināja, piebilstot, ka ir pārliecināta, – otrs bērniņš būs. "Es zinu, ka būs."

Pirms diviem gadiem Elīna laida pasaulē savu pirmdzimto – dēliņu Džeisonu. Daloties ar dēla video soctīklos, cilvēki neganti metās nopelt jaunos vecākus, kritizējot to, kā mazulis tiek audzināts. Piemēram, kādā no tiem piecus mēnešus vecais Džeisons tika sēdināts un gāzās atpakaļ, jo pats vēl savu muguriņu patstāvīgi nespēja noturēt. Video izsauca sašutumu no citām māmiņām, savukārt Didrihsone saņēma gūzmu pārmetumu un pat draudus uzsūtīt varasiestādes, lai viņai atņem dēlu. Vairāk par to lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!