Foto: Privātais arhīvs

Dziedātājas Elīnas Gluzunovas dzīvesbiedrs Artjoms nesen iznācis no apcietinājuma un sācis aktīvus darba meklējumus. Tiesa, viņš neslēpj savu sašutumu par darba tirgū piedāvāto atalgojumu.

Šovā "Slavenības. Bez filtra" redzams, ka Artjoms nolēmis lieki laiku netērēt, tāpēc ķēries pie darba sludinājumiem un sācis apzvanīt potenciālos darba devējus. Viņš interesējas, piemēram, par krāvēja darbu lielveikalu tīklos "Maxima" un "Mego". Taču viņš ir nedaudz samulsis par to, kāda alga tiek piedāvāta par konkrēto darbu.

"Cik tad tu gribētu, lai tev maksā?" vaicā Elīna. Tikmēr Artjoms atbild, ka, iespējams, nedēļā tik, cik sludinājumā norādīts mēneša atalgojums.

"Es nekad neietu strādāt, ja alga būtu mazāka par "štuku"!" atklāj Artjoms. Galu galā viņam zvana no "Mego" un atsaka darbu, jo "neesot neviens, kurš viņu var apmācīt". Elīna, to dzirdot, sāk smieties un saka, ka Artjoms esot "diskrēti atšūts", jo visiem "pa labi un pa kreisi" stāstot, ka tikko iznācis no apcietinājuma: "Es pati tā darītu!"

Tāpat Elīna uzskata, ka ar darba meklējumiem dzīvesbiedram tik viegli neklāsies, jo viņš pārāk atklāti visiem stāsta, ka ir bijis ieslodzījumā: "Viņš pasniedz šo informāciju tā, it kā būtu tur nosēdējis desmit gadus!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!