Foto: LETA

VEF Kultūras pilī 21. septembrī aktiera Andra Bērziņa benefices koncertizrāde izvērtās ne tikai par teātra svētkiem, bet arī par mīlestības apliecinājumu. Vakara gaitā, kad izrāde jau tuvojās savai kulminācijai, aktieris dalījās ar publiku kādā īpašā tradīcijā – reizi gadā viņš atkārtoti bildina savu sievu Inesi, simboliski atjaunojot savu solījumu. Šis gads nebija izņēmums, ziņo izdevums "Privātā Dzīve".

VEF Kultūras pilī tovakar notika aktiera Andra Bērziņa benefices koncertizrāde – atskats uz viņa skatuves karjeru. Šajā svinīgajā vakarā bija iespēja izbaudīt daudzveidīgus priekšnesumus, kas atklāja Andra Bērziņa talanta plašumu – no dziļi emocionāliem monologiem līdz humoristiskām un sirsnīgām dziesmām.

Pasākuma otrajā daļā Bērziņš paņēmis īpaši sagatavotu ziedu pušķi un devās aiz priekškara, kur viņa mūža mīlestība Inese jau viņu gaidīja. Koncertizrādes skatītāji ar nepacietību gaidīja, vai Inese pievienosies viņam uz skatuves. Taču, Bērziņš atgriezās viens, ar sirsnīgu smaidu sakot: "Viņa kautrējas!"

Tomēr tas, protams, neapturēja aktieri. Ar šarmantu humoru un pilnu apņēmību Bērziņš nometās uz viena ceļa, izstiepa roku ar gredzenu un publiski atkārtoja savu mīlestības apliecinājumu. Kad Bērziņš vēlreiz pazuda aiz priekškara un atgriezās jau bez gredzena, kļuva skaidrs – arī šogad viņa rituāls ir piepildījies.

Savulaik aktieris skaidroja – Inesi precēs katru gadu, savukārt, runājot par datumu, tas katru gadu būšot cits.

Jau vēstīts, ka šovasar attiecību dēļ Bērziņš zaudējis lomu "Tobāgo!" – atklājās, ka Bērziņa laulātā draudzene Inese esot gluži kā barjera produktīvai sadarbībai ar aktieri – viņa viņam esot gan aģente, gan menedžere, gan režisore, kostīmu māksliniece, ģērbēja un pat miesassargs. Izdevumam "Privātā Dzīve" kāds anonīms aizkulišu zinātājs bija norādījis, ka Inese nosakot katru Bērziņa soli; Bērziņš esot totālā kundzes kontrolē, viņa brauc līdzi visur un uzrauga itin visu.

Bērziņš pats gan noraidīja viņa sievas virzienā veltītos pārmetumus. Kā vēstīja "Kas Jauns", kas uz saviem jautājumiem saņēma rakstiskas atbildes, izdevumam tika paskaidrots, ka "Tobāgo!" komandā dažas prīmas vērpjot intrigas, tāpēc grūti strādāt. Turklāt Bērziņu neapmierinot honorārs, jo jāņem vērā arī degvielas cenas un daudzās stundas, kas pavadītas ceļā šīs izrādes kontekstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!