Foto: Jānis Vīksna

Aizvadītājā nedēļā Gundega Skudriņa ieradās Jaunā Rīgas teātra pirmizrādē ne tikai ar eleganci, bet arī ar noslēpumainu vīrieti pie sāniem. Kā zināms, viņas laulība oficiāli tika šķirta, turklāt godalgotā pasākumu burve savā 50. dzimšanas dienā atklāja, ka ir sastapusi kādu īpašu cilvēku. Nu tautai radies jautājums, vai mīļotais ir tas pats, kas redzams žurnāla "Kas Jauns" paparaci kadros?

Dodoties uz režisora Alvja Hermaņa iestudējuma "Lai Dievs stāv tev klāt, tu, nabaga cietēj!" pirmizrādi un pamanot fotogrāfus, šķita, ka abiem ieslēdzās neliels "Ops!" brīdis. Lai gan Gundega ar smaidu turpināju ceļu uz ieeju, viņas kompanjons pēkšņi izveidoja pamatīgu distanci starp abiem, galvu nepaceldams, ejot skatījās telefonā, turklāt kādā brīdī pat aizsedza seju. Kas šajā visā tik interesants? Kā izsakās "Kas Jauns" – šādas izmaiņas attieksmē dara vai nu lielas zvaigznes, vai arī cilvēki, kas nevēlas, lai viņus redz kopā ar kādu īpašu personu.

Galu galā izrādījās, ka noslēpumainais vīrietis ir neviens cits kā Mārcis Ziemiņš – Gundegas kolēģis no viņas uzņēmuma "Skudras metropole".

Lai gan Skudriņa ar saviem kolēģiem bieži ir Jaunā Rīgas teātra viesi, sarunas pirmizrādes apmeklētāju starpā tikai uzkarsa – vai tik šīs vīrs, kurš tik cītīgi slēpās no kamerām, nav Gundegas jaunais mīļotais? Vai arī tas tiešām ir tikai draudzīgs teātra vakars kolēģu starpā? Intriga paliek!

Vasaras sākumā Gundega presei atklāja: "Nostrādāja ķīmija – kolbas uzvārījās, un viss notika." Toreiz viņa piebilda, ka nevēlas par savām attiecībām plaši vēstīt. Paziņojot arī to, ka mīļotais neesot sabiedrībā zināma persona.

Gundegas laulība ar Gundaru Skudriņu ilga 20 gadus, tajā izaugušas trīs meitas. Lai gan Skudriņu pāris pašmāju sabiedrībā ticis uzskatīts par saskanīgu un mīlošu ģimeni, 2023. augustā viņu laulība tika šķirta oficiāli.

Lēmums šķirties no bērnu tēva uzņēmēja Gundara Skudriņa bijusi viņas iniciatīva: "Jūtu, ka tā vajag. Tas vairāk ir mans lēmums. Man ir ļoti grūti to izskaidrot, līdzīgi kā bērnībā nevarēju paskaidrot, kāpēc gribu dzīvot kopā ar tēti. Jūtu, ka tas man un arī tuviniekiem ir labāk," toreiz sacīja Skudriņa.

Intervijā Skudriņa arīdzan cieņpilni izteicās par savu bijušo vīru, saucot viņu par fantastisku vīrieti, superīgu tēvu un harismātisku uzņēmēju.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 39. numurā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!