Foto: Publicitātes foto

Pašmāju seriāls "Tunelis" atgriežas pie skatītājiem ar ceturto sezonu, kas "Go3" televīzijā būs skatāma no 30. septembra. Lai arī Maijas Doveikas un Andra Buļa atveidotie varoņi ir izrāvušies ārpus aukstajiem cietuma mūriem, dzīšanās pēc brīvības turpinās arī brīdī, kad, šķiet, ka beidzot varēs uzelpot.

Ceturtā sezona sākas ar Kārļa (Andris Bulis) un Džeinas (Maija Doveika) neveiksmīgu bēgšanas mēģinājumu uz ārzemēm. Pēc tā, kad salūst viņu laiva, pāris atgriežas Latvijā bez naudas, dokumentiem un rezerves plāna. Viņiem pa pēdām min ne vien policija, bet arī vecie cietuma priekšnieki – briesmas uzglūn teju no katra stūra.

Kad strupceļš šķiet neizbēgams, uzrodas labdaris no Džeinas pagātnes, kurš piedāvā palīdzību un nogādā viņus drošībā uz Lietuvu. Tikai vēlāk varoņi saprot, ka nonākuši jaunās sprukās un viņiem jāpaveic kas pavisam pārgalvīgs, lai varētu cerēt uz brīvību.

Aizvadītajā sezonā seriāla fanus pārsteidza sieviešu cietuma sižeta līnija, kas stāstu padarīja daudzveidīgāku un neparedzamāku. Jaunās sērijas skatītājus priecēs ne vien ar negaidītiem pavērsieniem un nerimstošu spriedzi, bet arī gleznainiem dabas skatiem no Latvijas un Lietuvas jūras piekrastes.

"Tunelis" ir pirmais "Go3" oriģinālseriāls Latvijā, kas jau no pirmās epizodes iemantojis fanu pulku, pateicoties spraigajam sižetam un lieliskajam aktieru sastāvam.

Jaunajā sezonā ekrānā uzmirdzēs gan iepriekšējās sezonās iepazītie aktieri un viņu atveidotie tēli kā Andris Bulis (Kārlis), Maija Doveika (Džeina), Krišjānis Salmiņš (Haralds) Rolands Dovidaitis (Boss), Kaspars Gods (Ēvalds) Artis Drozdovs (Nils), Anna Šteina (Sveta), Intars Rešetins-Pētersons (Ernests), gan arī jauni tēli, bet Latvijā labi zināmi aktieri – Ģirts Ķesteris, Evija Krūze, Jānis Āmanis un citi. Viņi šajā dinamiskajā, neatslābstošas spriedzes un adrenalīna pilnajā sezonā "ienesīs" vēl vairāk krāsu un intrigu.

Pie seriāla veidošanas strādājusi Lietuvas producentu kompānija "Videometra" un Latvijas producentu kompānija "Seriālu mājas", kas apvienojušās vienā komandā. "Tunelis" ceturtā sezona "Go3" televīzijā nonāks 30. septembrī, bet līdz tam ikvienam ir iespēja noskatīties iepriekšējās sezonas un epizodes.

Ieskats seriāla "Tunelis" 4. sezonas filmēšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!