Foto: Vida Press

Realitātes šovs "Amors" pirmajā sezonā skatītājus priecēja ar romantiku, flirtu un dažkārt neveikliem pārpratumiem, taču vairākiem dalībniekiem "Amora" šautās mīlestības bultas tik tiešām izrādījās liktenīgas. Piemēram, Lienei Ušakovai un Jurim Zundovskim, kuri šobrīd ir saderinājušies. Tagad mīlestības un piedzīvojumu meklētāji tiek aicināti pieteikties šova otrajai sezonai un ļauties skaistajai avantūrai, vēsta šova komanda.

Pieteikties šova "Amors" otrajai sezonai aicināts ikviens vecumā no 18 līdz 35 gadiem, kurš ir gatavs doties uz villu, lai meklētu siltas jūtas, piedzīvojumus un, iespējams, jaunas attiecības. Kā jau minējām, pirmā sezona bija apliecinājums tam, ka pāru stāsts var turpināties arī ārpus villas pēc šova. Pieteikties šovam var, spiežot šeit.

Šova pirmā sezona skatītājus pārsteidza ne vien ar dažādām ēverģēlībām šova laikā. Amora šautās bultas bija gana precīzas, lai šova laikā izveidojušies pāri paliktu kopā arī pēc šova. Visskaļāk par sevi likuši runāt populārā Liene Ušakova un viņas kavalieris Juris Zundovskis, kuri ir uzsākuši kopdzīvi, saderinājušies un veido kopīgu biznesu. Arī uzvarētāju pāra Kristapa Zīles un Lienes Leitānes attiecības turpinājās pēc šova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!