Foto: Kārlis Dambrāns/DELFI

Diāna (32) ir alkoholiķe, kura laidusi pasaulē sešus bērnus – visi no viņiem ir ievietoti audžuģimenēs. Tagad Diāna zem sirds nēsā septīto, kaut arī ir toksiskās un vardarbīgās attiecībās. Sievietei nav saskares ar brāļiem un māsām, kas padara situāciju sarežģītāku, jo viņai trūkst ģimenes atbalsta. Diānas galvenais mērķis ir pārtraukt alkohola lietošanu, lai viņa varētu atgūt bērnus un nodrošināt, ka jaunākais bērns, kurš vēl nav dzimis, paliek ar viņu.

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz…" dalībniece ar bērniem mēdz palikt viena, jo vīrs dodas meklēt saldāku dzīvi ārpus mājām. "Bija gājis pie citām. Vēl pagājušo gadu aizgāja pie deviņpadsmitgadīgas. Man daudzi saka, ka viņš turpina staigāt, bet es negribu tam ticēt. Kad paprasu, lai parāda savu telefonu, viņš to nedara," mīlestību pret vīru pēc visa notikušā joprojām izjūt Diāna. "Man ir bail, ka varam izšķirties pavisam. Ka tas būs līdz galam.."

Vīrs projekta dalībniecei ir līdzās, taču, kad Diāna piedāvā braukt līdzi pie ārsta uz ultrasonogrāfiju, viņam pēkšņi tam nav laika. Grūtniece ļoti uztraucas, ka projekta laikā, kamēr viņas nebūs mājās, kopīgo sešu bērnu tēvs turpinās meklēt īstermiņa baudu jaunāku meiteņu gultās…

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!