Foto: AFP/Scanpix/LETA

Slavenā popzvaigzne Lana del Reja oficiāli kļuvusi par precētu sievieti! Tikai mēnesi pēc tam, kad publiski tika atklāts viņu romāns, viņa salaulājās ar Džeremiju Dufrēnu, aligatoru tūres gidu no Luiziānas, ziņo "Daily Mail".

Patiesībā dziedātāja ar Džeremiju ir pazīstami jau gadiem ilgi, taču baumas par viņu attiecībām atklātībā parādījās tikai nesen. Saskaņā ar sociālā tīkla "Facebook" datiem Lana ir dalījusies ar fotogrāfijām kopā ar gidu kopš 2019. gada, kad devusies vienā no viņa vadītajām savvaļas dabas tūrēm.

Tiek ziņots, ka pirms kļūšanas par gidu Dufrēns strādājis ķīmiskajā rūpnīcā. Viņš ir arī tēvs divām meitām un dēlam no iepriekšējām attiecībām.

2024. gada maijā Lana apstiprināja izskanējušās baumas, atzīmējot Dufrēnu "Instagram" ierakstā, šķietami atsaucoties uz viņu kā savu "puisi". Dziedātāja un viņas divi brāļi un māsas bija redzami kopā ar Dufrēnu fotogrāfijās, pie kurām viņa rakstīja: "Ģimene kopā ar manu puisi."

Nu apstiprināts, ka 39 gadus vecā dziedātāja laulības apliecību ieguvusi 23. septembrī. Pāris ar zvērestiem apmainījies ceremonijas laikā pie Des Alemāndes līča Luiziānā savas ģimenes un draugu priekšā. Izvēlētā vieta, starp citu, ir ļoti zīmīga – Dufrēns tur vada savas populāras ekskursijas ar laivu pa purvu.

2022. gadā Lana satikās ar elektromūzikas pārstāvi Džeku Donahjū, taču, kā noprotams, šīs attiecības izjuka. Pērn ziņojām, ka 2023. gadā martā amerikāņu dziedātāja posās pirmajām kāzām savā dzīvē – 37 gadu vecumā viņa saderinājās ar vīrieti, kuru pazina tikai dažus mēnešus. Tomēr drīz pēc tam kļuva zināms, ka kāzu nebūs. Tad 38 gadus vecā māksliniece intervijā apstiprināja, ka atkal ir vientuļas sievietes statusā. Viņas attiecības ar mūzikas menedžeri Evanu Vinikeru piedzīvojušas fiasko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!