Foto: Ieva Romaško

25. septembra vakarā dzīvas mūzikas bārā un restorānā "St. Black" grupa "Autobuss debesīs" ar lielu sajūsmu prezentēja savu jauno albumu – izlasi "Zelta dziesmas". Šis notikums iezīmēja arī īpašo koncerttūri "Sitiet bungas, mani mīļie", kas veltīta grupas 25 gadu jubilejai. Starp mūzikas entuziastiem klātesoši bija arī grupas draugi, īpaši starojošs bija aktieru pāris Artūrs Skrastiņš un Ilze Ķuzule–Skrastiņa.

Pasākuma laikā abi mīļotie bija atraisīti, omulīgi, smaidoši un arīdzan romantiski.

Foto: Ieva Romaško
Foto: Ieva Romaško
Foto: Ieva Romaško

Klātesošo vidū bija arī mūziķe Kristīne Kārkle-Kalniņa, mūziķi no grupām "Auļi" un "Putnu balle", muzikoloģe Daiga Mazvērsīte un citi.

Kā zināms, šī gada rudenī, svinot savu 25 gadu jubileju, grupa "Autobuss debesīs" dosies īpašā jubilejas koncerttūrē, izpildot gan iemīļotās Imanta Kalniņa dziesmas, gan daudzus pašu grupas dalībnieku skaņdarbus, kas tapuši daudzu gadu garumā. Pirmais koncerts notiks jau 5. oktobrī kultūras centrā "Ulbrokas pērle" un kurā piedalīsies pats pirmais grupas sastāvs.

Starp citu, Artūrs Skrastiņš – viens no iemīļotākajiem aktieriem Latvijā – 18. septembrī svinēja savu 50 gadu jubileju. Lai uzzinātu vairāk par šī talantīgā aktiera panākumiem un ieguldījumu mākslā, lasi šo rakstu!

Zemāk apstāma galerija no "Autobuss debesīs" albuma prezentācijas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!