Foto: Publicitātes foto

Izrādās, ka influenceres un ēdienu blogeres Juška Padruška jeb Justīne Martinsone un viņas māsa Madara ir brāļameitas modes māksliniekam Dāvidam. Madara reizēm pat padaloties ar Dāvidu digitālā satura veidošanas knifos, vēsta "Kas Jauns".

Modes mākslinieks gan jau vairākus gadus audzē gurķus un tomātus, kā arī veido blogu par lauku dzīvi. Nu izrādās, ka viņš ir tēvabrālis soctīklu aktīvistēm, kuras, savukārt, stāsta par ēdienu un citiem dzīves notikumiem.

Dāvids žurnālam "Kas Jauns" teic, ka ir priecīgs par vecākā brāļa meitu panākumiem digitālā satura veidošanā. "Neslēpšu, ka kādreiz es viņu influenceru padarīšanu neuztvēru nopietni. Radās iespaids, ka tā tāda izklaide. Bet tagad, kad pats regulāri filmējos un taisu sižetus no saviem laukiem, saprotu, ka digitālā satura veidošana nebūt nav nekādas muļķības," Dāvids stāstījis žurnālam "Kas Jauns". Dāvids arī reizēm jautājot pēc padoma Madarai, lai uzzinātu, kā ko labāk filmēt un veidot.

Madara soctīklos pazīstama ar vārdu Madara Martini. Soctīklos viņa veido video gan par ēdieniem, gan par savu ikdienu, un vietnē "TikTok" viņas sekotāju skaits sasniedzis 29 tūkstošus.

Savulaik intervijā "Delfi" Justīne Martinsone stāstīja, ka ēdiena blogeres darbu sākusi, kad bija izdegusi no biroja darba: "Strādāju, līdz sapratu, ka man ir visi izdegšanas simptomi – sāp galva, ir reiboņi, bezmiegs, sirds trīc. Paņēmu slimības lapu, lai nomierinātos. Apdomāju, cik darbs ir svarīgs, un sapratu, ka veselība ir svarīgāka. Aizgāju. Darbā esot, paralēli arī taisīju "TikTok"."

Justīne 2022. gadā ieguva "Nickelodeon Kids' Choice Awards" balvu kā Latvijas mīlētākā influencere. Pilnu interviju ar Justīni vari lasīt šeit.

Žurnāla "Kas Jauns" 40. numurā lasi vairāk par influenceru Justīne un Madaras radniecību ar modes mākslinieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!