Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Sociālajos tīklos daudz tiek runāts par to, ka Bejonse vienas nakts laikā zaudējusi četrus miljonus "Instagram" sekotāju. Mēļo, ka iemesls meklējams viņas un vīra Jay-Z iespējamā saistībā ar repera Didija juridiskajām problēmām. Taču patiesība izrādās pavisam cita! Sekotāju skaits Bejonsei samazinājies jau kopš 2024. gada marta!

Saskaņā ar tīmekļa vietni "Social Blade", kas piedāvā globālu datu analīzi satura veidotājiem, tiešraižu straumētājiem un zīmoliem, Bejonses sekotāju skaits kopš 2024. gada marta ir samazinājies pakāpeniski, nevis dramatiski vienas nakts laikā, kā tiek stāstīts sociālajos tīklos.

Baumas izplatīja kāds platformas "X" lietotājs, kurš apgalvoja: "Bejonse pēdējo dienu laikā ir nonākusi lielu pretrunu centrā pēc masveida sekotāju zaudējuma." Viņš apgalvoja, ka sekotāju skaits ir sarucis no 320 miljoniem līdz 316 miljoniem. Šis tvīts piesaistīja gandrīz miljons skatījumu. Tomēr patiesībā Bejonses sekotāju skaits kopš augusta ir nemainīgs – 316 miljoni.

Saskaņā ar "Social Blade" sniegto statistiku dziedātāja patiesībā ieguva 56 151 jaunu sekotāju 2024. gada 27. septembrī, nevis zaudēja miljonus, kā tika apgalvots.

Neskatoties uz to, ka Bejonse vienas nakts laikā nav zaudējusi ievērojamo skaitu sekotāju, viņas "Instagram" komentāru sadaļa ir pārpludināta ar ziņām un spekulācijām, kas saistītas ar viņas iespējamo saistību ar Didija skandālu.

Rakstā "Ballītes, slavenības, sekss un narkotikas. Kas zināms par P. Didija apsūdzību" skaidrojam, ka platformā "TikTok" virmo dažādas teorijas un sazvērestības. Sazvērestību teorijās tiek apgalvots, ka Bejonse, Jay-Z un Didijs ir savstarpēji saistīti un iesaistīti vairāku mākslinieku nāvē, tostarp Maikla Džeksona, Alijas Danas Hautones, Lisas Nikolas Lopesas. Sociālo tīklu lietotāji apgalvo, ka šie mūziķi nogalināti, lai Bejonse tiktu slavas zenītā un viņai neviens netraucētu. Publicēti arī vairāki video, kuros redzams, kā citas slavenības, kuras ieguvušas balvu par savu muzikālo ieguldījumu, slavē Bejonsi savos pateicības vārdos, kas tiktokeriem licies aizdomīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!