Foto: Vida Press

29. septembrī publicētajā podkāsta "Talk Easy with Sam Fragoso" epizodē Fīnikss savu ilggadējo partneri, aktrisi Rūniju Maru nosaucis par savu "sievu". Iespējams, ka apsveikumi ir vietā un laikā, un aktieru pāris patiesi ir apprecējies, nevis Fīnikss tikai pārteicies.

Stāstot par to, kā gatavojis runu 2020. gada Oskara balvas ceremonijai, viņš minējis, ka tas noticis "konsultējoties ar mammu un manu sievu".

Epizodes turpinājumā viņš Maru pieminēja vārdā, skaidri norādot, ka tieši viņa ir tā "sieva", par kuru ir runājis – "Rūnija teica, ka ir jāsaka šis un tas." Taču pārējā sarunas laikā Fīnikss atturējās precizēt savu attiecību statusu. Arī tabloīdam "Page Six" aktiera preses pārstāvis atteicās komentēt šos izteikumus.

Zināms ir tas, ka abi iepazinās tālajā 2012. gadā, strādājot pie filmas "Her", bet romantiskas attiecības uzplauka tikai pāris gadus vēlāk, kad viņi satikās filmas "Mary Magdalene" uzņemšanas laukumā. 2019. gadā pāris saderinājās, un vienā no retajām intervijām, kurā aktieris vispār komentējis attiecības, 2019. gada izdevumā "Vanity Fair" viņš teica: "Viņa ir vienīgā meitene, kuras vārdu jebkad esmu meklējis internetā."

2020. gadā pāris sagaidīja pasaulē nākam savu pirmo kopīgo bērnu – puiku, kuru nosauca par godu Hoakima Fīniksa brālim Riveram Fīniksam, kurš 23 gadu vecumā (1993. gadā) nomira no narkotiku pārdozēšanas. Zināms arī tas, ka šogad pasaulē ir nācis abu otrais mazulis, taču ne dzimšanas datums, ne dzimums sabiedrībai nav atklāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!