Foto: Vida Press

Lai cik sabiedrība tiktu izglītota un lai kā mainītos priekšstati par veselīgu ķermeni, mūziķes Kristīnas Agileras fani un nīdēji turpina apspriest un ķengāt teju katru sievietes auguma centimetru. Vēl nesen zākāta par resnu, tagad viņa tiek apsūdzēta, ka ir par tievu.

Video, kas no jauna licis svešiem cilvēkiem spriest (attaisnojoties ar "bažām" un "rūpēm") par mūziķes augumu, publicēts 28. septembrī. Acīmredzami vēl kalsnāka kļuvusī mūziķe nofilmējusies sporta zālē "Barry’s" Kalifornijā, lai atzīmētu sava debijas albuma "Genie in a Bottle" 25. jubileju un prezentētu sadarbībā tapušo kokteili "Genie in a Blender".

Tērpusies augumam piegulošā, melnā bodijā un zābakos līdz augšstilbiem, mūziķe pozēja trenažieru zālē ar hantelēm rokās, kā arī uz kafejnīcas letes ar kokteili. Tomēr komentētājiem neinteresēja ne jubileja, ne kokteilis, ne sports – viņu apspriešanas objekts bija sievietes augums. "Viņas neveselīgais svara zudums nav saistīts ar treniņiem, bet gan smieklīgām slavenību diētām. Viņa neizskatās labi," "Nedomāju, ka viņa sporto. Viņa vienkārši neēd!", "Tagad viņa ir pārāk tieva! Viņa izskatījās daudz labāk, kad (manuprāt) viņai bija lielāks svars," bija daži no komentāriem.

Diskusijas par Agileras svaru pirmo reizi uzliesmoja maijā pēc Meksikas koncerta, kad viņai acīmredzami bija mainījušās auguma aprises. Tolaik fani minēja, ka mūziķe lieto Holivudas slavenību iecienītās diabēta zāles svara zaudēšanai. Pāris mēnešus vēlāk, augustā, izdevumā "Glamour" viņa pati komentēja: "Tagad man ir briedums, un es vienkārši neņemu vērā jūsu viedokli. Es netaisos pat klausīties," un atkārtoja to, kas daudziem būtu jāliek aiz auss: "Citu viedoklis par mani nav mana darīšana."

Viņa paskaidroja, ka cilvēki ir kritizējuši viņas augumu jau kopš dienas, kad pirmo reizi parādījās uz mūzikas skatuves 1990. gados. "Kad esi pusaudzis, augums ir citāds nekā 20 gados. Tad sāku mainīties, un tas arī bija nepieņemami – ohh, viņa kļūst lielāka! Un industrijas cilvēki centās pārliecināt, ka esmu sabiedrībai patikusi tāda, kāda biju, tievas tīnes izskatā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!