Foto: Reuters/Scanpix/LETA

26. septembrī Sansevastjanas slimnīca Spānijā vietnē "X" publicējusi attēlus, kuros redzams aktieris Džonijs Deps "Karību jūras pirātu" kapteiņa Džeka Sperova tēlā. Viņš tur rokā zīdaini, kā arī iepriecina un izklaidē citus slimnīcā guļošos bērnus.

Deps, izturoties kā brašais Karību jūras pirāts Džeks Sperovs, runājās ar mazajiem pacientiem, smējās un izklaidēja viņus. Tas redzams vairākos attēlos, ko publicējusi pati slimnīca.

Kā vēsta "People", Deps Spānijā atradies uz starptautisko Sansebastjanas filmu festivālu, kur tika prezentēta arī viņa režisētā filma "Modi – Three Days on the Wings of Madness".

Spāņu medijs "El Diario Vasco" ziņoja, ka Deps apmeklējis slimnīcas pediatrijas un onkoloģijas nodaļas. Viņš bija pilnasinīgi iejuties Sperova lomā, tas izpaudies, gan žestikulējot, gan jokojot.

Šī gan nav pirmā reize, kad Deps apmeklē slimnīcas bērnu nodaļas, tērpies kā pirāts Džeks Sperovs. Tāds viņš bijis arī Vankūverā, Parīzē, Londonā, Austrālijā un vairākās Amerikas pilsētās.

Pagaidām nav zināms, vai Deps atgriezīsies uz lielā ekrāna Džeka Sperova lomā. Specializētie mediji savulaik vēstīja, ka "Karību jūras pirātu" sāgas veidotāji esot izrādījuši interesi atkal sadarboties ar Depu pēc tam, kad 2022. gadā atrisinājās aktiera skandalozā tiesas prāva ar Amberu Hērdu.

"Karību jūras pirātu" filmu sērijā iznākušas piecas filmas, no kurām nesenākā iznāca 2017. gadā: "Melnās pērles lāsts" (The Curse of the Black Pearl, 2003), "Miroņa lāde" (Dead Man's Chest, 2006) un "Pasaules malā" (At World's End, 2007), "Svešajos krastos" (On Stranger Tides, 2011) un "Karību jūras pirāti: Miroņi neko nestāsta" (Dead Men Tell No Tales, 2017).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!