Foto: AFP/Scanpix/LETA

Kāds vīrietis no Teksasas guvis mirkļa slavu soctīklos – viņš par 4000 dolāriem (apmēram 3600 eiro) izsolē bija nopircis ģitāru, ko it kā parakstījusi pati popzvaigzne Teilore Svifta. Taču ne jau pats pirkums guva ievērību, bet gan tas, ka viņš uzreiz pēc iegādes ģitāru sadauzīja ar āmuru. Tomēr vēlāk izrādījās – paraksts nemaz nav īsts, raksta "HuffPost".

Video uzņemts "Ellis County Wild Game Dinner" pasākumā, kas saskaņā ar tīmekļa vietni ir "bezpeļņas organizācija, kas atbalsta vietējo jauniešu lauksaimniecības izglītību". Noskatoties video, gan līdz galam netop skaidrs, kāpēc vīrietis bija tik entuziasma pilns ģitāru sadauzīt.

Tomēr vēlāk izrādījās, ka ģitāra, par kuru vīrietis samaksāja gana lielu naudu, nemaz nebija Sviftas parakstīta – tā portālam "HuffPost" apgalvoja kāds dziedātājai tuvs avots. Ja paraksts būtu īsts, ģitārai būtu pievienots autentiskuma sertifikāts, bet avots, kurš informācijā dalījās, neuzskata, ka izsolītajai ģitārai tāds ir. Tātad Svifta to nav parakstījusi.

Portālam "TMZ" savukārt izdevās sazināties ar 67 gadus veco ģitāras īpašnieku vārdā Gerijs Estess, kurš pastāsīja, ka aiz destruktīvā žesta nebija nekādu "ļaunprātīgu" nodomu. Tas bijis tikai joks, kuru viņš pat neesot izdomājis pats. "Tajā nebija nekā nejauka, nekā slikta. Tas bija tikai joks, ko viņi uz skatuves izdomāja, un mēs vienkārši sekojām tam visam."

Izsoles rīkotājs Kreigs Meiers atbalstīja Estesu, kurš ģitāru sadauzīja, sakot, ka "tas bija smieklīgi un vieglprātīgi". "Es zinu, ka varbūt tas likās ļaunprātīgi, bet visi smējās," "TMZ" klāstīja Meiers. Cilvēki komentāros šūmējās, ka varbūt ģitāras sadauzīšana ir politisks žests, un arī Meiers atzīmēja, ka tā esot bijusi "politiska lieta", jo Svifta publiski atklāja, par ko balsos ASV prezidenta vēlēšanās.

"Delfi" iepriekš rakstījis, popdziedātāja pēc prezidenta debatēm septembrī pauda atbalstu Herisas kandidatūrai ASV prezidenta amatam. "Es domāju, ka viņa ir stabila, talantīga līdere, un es ticu, ka mēs šajā valstī varam paveikt daudz vairāk, ja mūs vadīs miers, nevis haoss," teikts Sviftas ierakstā sociālajā tīklā "Instagram".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!