Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 6. oktobrī, pie TV3 skatītājiem nonāks pasaulslavenā talantu šova "Ir talants!" pirmais atlases raidījums. Tajā 11 visneparastāko talantu, hobiju un prasmju īpašnieki pārsteigs ar savām spējām ne vien šova tiesnešus, bet arī skatītājus, vēsta "TV3 Group" pārstāve Lauma Zommere.

Starp pirmā atlases raidījuma dalībniekiem būs gan dziedātāji un dejotāji, gan mūziķi, bundzinieki un pat ūdens someljē, akrobāte no Ukrainas un meiteņu deju grupa no Lietuvas. Šova tiesneši būs pārsteigti par to, cik atšķirīgi talanti cilvēkiem Latvijā piemīt, tomēr starp priekšnesumiem būs arī tāds, kurš no žūrijas izpelnīsies trīs "nē". Dalībnieku sniegumu vērtēs šova tiesneši Linda Šeļakova-Paulauska, Andrejs Ēķis un Dons.

Katram no tiesnešiem ir dota iespēja vienu reizi šova laikā izmantot zelta pogu jeb "golden buzzer", tādējādi nodrošinot dalībniekam automātisku nonākšanu finālā. "Jau pirmajā atlases raidījumā redzēsim, kā viens no tiesnešiem šo iespēju izmantos, tādējādi noskaidrojot pirmo šova finālistu. Kurš tas būs – to noskaidrosim jau svētdien!" stāsta Zommere.

Starp dalībniekiem šonedēļ redzēsim cilvēkus vecumā no 6 līdz 72 gadiem, sola TV3 pārstāve. Daļa no viņiem ar savu stāstu un priekšnesumu spēs aizkustināt ne vien tiesnešus, bet arī skatītājus.

Talantu šova "Ir talants!" pirmo atlases raidījumu varēsi skatīt jau šo svētdien, 6. oktobrī, pulksten 20.30 kanālā TV3.

Ieskaties atlases kārtu filmēšanā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!