Foto: Vida Press

2. oktobrī TV šovā "Jimmy Kimmel Live!" aktrise Dženifera Anistone kopā ar raidījuma vadītāju Džimiju Kimmelu uzspēlēja savdabīgu spēli "Patiesība vai meli", kur viņai vajadzēja skaidrot par sevi izskanējušās baumas.

Spēles ievadā raidījuma vadītājs Džimmijs Kimmels viņai uzdāvināja žurnāla "InTouch" augusta numuru, kura vāku rotā skandalozs virsraksts – "Patiesība par Dženu un Baraku" un viņas un Amerikas bijušā prezidenta portreti. Pēc tam, kad šova skatītājos smieklu vētra bija apklususi, aktrise skaidroja aizkulises. Norādes par ciešo draudzību viņa nosauca par nepatiesām un piebilda, ka par šādiem izgudrojumiem pat nedusmojoties. "Tā ir absolūta nepatiesība," viņa skaidroja, piebilstot, ka ar prezidentu ir tikusies tikai vienu reizi un patiesībā pirmo lēdiju Mišelu Obamu zina labāk.

Pēc tam Kimmels nolasīja veselu tenku virkni par Anistoni, ko aktrise atspēkoja. Piemēram, viņa minēja, ka nepatiesi ir apgalvojumi par to, ka viņa mājās saviem suņiem esot uzstādījusi četrus tūkstošus eiro vērtu pretnovecošanās ūdens filtru, kā arī to, ka viņa varot lepoties ar džiudžitsu cīņas mākslas melno jostu.

Tomēr daži dīvainie mediju virsraksti izrādījās patiesi. Viņa atzina, ka ir fane sejas kopšanai ar laša spermu, ka ceļojot līdzi ņem olīvu burciņas, un reiz, kad viņa bija kaila pirtī, aktrisi uzrunājusi fane ar lūgumu uzņemt kopīgu pašbildi.

Kad Kennels Anistonei vaicāja, vai patiešām viņai ir maisiņš ar "mirušās terapeites pelniem", aktrise attrauca: "Tā ir patiesība... Tagad izklausīsies, ka man patiešām ir vajadzīgs terapeits" aktrise samulsa. Stāsts par pelniem parādījās senā 2012. gada intervijā žurnālā "GQ", kur aktrise stāstīja: "Man maisiņā ir manas terapeites pelni. Viņa mani uztvēra kā savu meitu, un es viņu kā mammu. Biju viņas bērēs, un mazos maisiņos viņa tika izdalīta kā ballītes dāvana."

Jautrākam noskaņojumam Kimmels painteresējās, vai tiešām Anistones ģimene katrus Ziemassvētkus pieprasa viņai vēderdejas. "Ne tikai Ziemassvētku vakarā. Tas ir kā savam bērna, pieprasīt uzspēlēt viesiem klavieres vai uzdziedāt. Kad mani draugi to liek saviem bērniem darīt, man ir trauksme. Man ir iekšēja trauma no tā, ka jādejo vēderdejas savām grieķu tantēm, onkuļiem un vecmāmiņām. Es viņus saprotu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!