Foto: Publicitātes foto

Televīzijas kanāla "360" pašmāju raidījumā "Burku studijā!" gaidāmas jaunas vēsmas – savā profesionālajā pieredzē ģimeņu attiecību risināšanā dalīsies un ekspertu lokam pievienosies psihoterapeite Aina Poiša.

Aktualizējot jautājumus, kuri ir būtiski katrā ģimenē, kanāls "360" un raidījums "Burku studijā!" turpinās atspoguļot patiesus stāstus un runāt par to, ka ikdienas dzīve ne vienmēr ir perfekta, taču katrai problēmai un situācijai ir risinājums.

Tāpat kā līdz šim, katru ceturtdienu raidījumā "Burku studijā!" tiks padziļināti iztirzāti un izprasti sarežģītākie ģimeņu attiecību jautājumi, kas izkristalizējušies "Ģimene burkā" epizodēs, mudinot dalībniekus un skatītājus beigt gaidīt un sākt runāt par pastāvošajām problēmām.

Šosezon katru ceturtdienu skatītāji var sekot līdzi "Burku studijā!", kur ar "Ģimene burkā" dalībniekiem un viņiem aktuālajiem jautājumiem strādā raidījuma eksperti. Nu eksperta pienākumus uzņemsies arī psihoterapeite Aina Poiša, ieklausoties ģimeņu problēmās un virzot tās uz konkrētiem risinājumiem.

"Rudens ir lielisks laiks, lai uz brīdi apstātos un vairāk pievērstos ģimenei un attiecību stiprināšanai. Raidījumi "Ģimene burkā" un "Burku studijā!" sniedz iespēju ne tikai dalībniekiem, bet arī TV skatītājiem strādāt pie savstarpējās saskaņas un problēmjautājumu risināšanas, kas ir aktuālas teju ikvienā ģimenē. Esmu saviļņota par iespēju iepazīt četras brīnišķīgas ģimenes un sniegt savu artavu viņu kopdzīves uzlabošanā. Tāpat esmu pārliecināta, ka "Burku studijā!" veicinās veselīgu attiecību veidošanu un uzturēšanu ikvienā ģimenē, atliek vien pie tā strādāt un veltīt laiku, līdz tas iesakņojas katra personīgajā pieredzē," stāsta psihoterapeite Aina Poiša.

"Burku studijā!" ģimenes apspriež ne tikai sev, bet arī citiem dalībniekiem aktuālas problēmas un situācijas, nereti nokļūstot viedokļu sadursmēs. Tāpat savā pieredzē dalās dažādi eksperti un Latvijā atpazīstami cilvēki, iztirzājot jautājumus un to risinājumus, kas skar vairumu mūsdienu ģimeņu.

Skaties raidījumu "Ģimene burkā" no pirmdienas līdz trešdienai plkst. 20:05, savukārt "Burku studijā!" katru ceturtdienu tajā pašā laikā kanālā "360" un visu diennakti izklaides, ziņu un video portālā 1188.lv!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!