Foto: Publicitātes foto

No 22. oktobra "Go3" televīzijā būs skatāms intrigām un mīlas spēlēm bagāts iepazīšanās šovs "Randiņš ar diviem". Tajā vairāk nekā desmit daiļavas cīnīsies par populāro Latvijas aktieru Mārtiņa Poča un Kaspara Zāles sirdīm, vēsta TV3 pārstāve Lauma Zommere.

Iepazīšanās šovs "Randiņš ar diviem" skatītājus vedīs uz saulaino Spāniju, kur Vidusjūras krastā mīlestību meklē divi Latvijas aktieri – Mārtiņš Počs un Kaspars Zāle. Puiši apmetīsies milzīgā villā netālu no kūrortpilsētas Malagas, kur būs ieradušās arī skaistas un neprecētas dāmas. Viņas cīnīsies par puišu uzmanību, taču aktieri centīsies atrast savu īsto un vienīgo, vēsta Zommere.

"Šis būs iespaidīgs un negaidītiem pavērsieniem piepildīts šovs. Skatītājiem noteikti būs interesanti sekot līdzi skaistu, reizēm izaicinošu jūtu turbulencēm. Šis patiesi būs interesants sajūtu lidojums," šova gaitu lakoniski apraksta viens no vecpuišiem Mārtiņš Počs.

Jaunais realitātes šovs radies, iedvesmojoties no tādiem popularitātes lutinātiem attiecību realitātes šoviem kā "Randiņš ar Dzelzīti" un "Randiņš ar Kubasovu". Taču šoreiz attiecību peripetijas tiek paceltas pavisam jaunā līmenī – savu īsto un vienīgo tagad meklēs nevis viens, bet uzreiz divi Latvijā slaveni vecpuiši, stāsta TV3 pārstāve.

"Bija liels prieks piedalīties šovā – man tas deva daudz jaunu atklāsmju. Pirmo reizi piedalījos šāda veida projektā, kur publiski un diezgan intensīvos apstākļos tiek risinātas un veidotas attiecības. Būt daļai no tā un atrasties gleznainā vietā Spānijā bija kosmiska sajūta. Tas bija skaists piedzīvojums ar vērtīgām atziņām – domāju, ka skatītājiem noteikti būs interesanti," par šovu izteicās Kaspars Zāle.

TV3 pārstāve Zommere vēsta, ka šovā gaidāmi spraigi uzdevumi, kuros meitenes cīnīsies par iespēju tikt pie romantiska randiņa ar kādu no puišiem. Sagaidāms, ka neizpaliks intrigas, greizsirdība, smiekli, asaras un negaidīti pavērsieni, to visu burtiski izgreznos idilliska atpūta kristāldzidrā baseina ūdenī un neatkārtojamās Spānijas ainavas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!