Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Aktieris Als Pačino atklāj, ka 2020. gadā saslimšana ar tobrīd vēl pasaulē maz zināmo koronavīrusu Covid-19 gandrīz maksājusi viņa dzīvību, vēsta "Independent".

Intervijā "The New York Times" Pačino atklāti stāsta, ka viņa ārsti kādu brīdi nebija pārliecināti, vai aktieris spēs sagremot novecošanas tēmu. Filmu "Rētainis" ("Scarface") un "Krusttēvs" (''Godfather") zvaigzne novecošanu dēvējusi par "absurdu" un "traku", vienlaikus apgalvojot, ka nemaz īsti nezina, kas novecošana ir.

Intervijas laikā aktieris pastāsta arī par brīdi, kad sirdzis ar Covid-19. Slimības gaita bijusi smaga, un vienubrīd ārsti, kas ieradušies, jo medmāsa izsaukusi "ātro palīdzību", pat nav jutuši aktiera pulsu. "Viņi teica, ka mans pulss bija pazudis. Dzīvojamā istabā bija apmēram seši sanitāri un bija divi ārsti, un viņiem bija šie tērpi, kas izskatījās kā no kosmosa vai tamlīdzīgi," intervijā stāstījis aktieris.

Leģendārais aktieris zinājis, ka viņam ir "neparasti slikti", kad, mērot temperatūru, viņš redzēja, kā drudzis tikai pieaug. Aktieris bijis arī ļoti dehidratējies. Patiesībā dehidratācija bijusi tik nopietna, ka viņam vajadzējis nolīgt medmāsu, kas slimošanas laikā palīdzētu.

Satikšanās ar nāvi aktieri novedusi līdz dziļām pārdomām. Galu galā Pačino secinājis, ka tas, ko viņš piedzīvoja slimošanas laikā, viņam kā aktierim varētu noderēt. "Kā saka Hamlets: "Būt vai nebūt". "Neatklātā valsts, no kuras ceļinieks neatgriežas,"" filozofē Pačino, piebilstot, "bet jūs jau zināt aktierus: izklausās labi pateikt, ka reiz biji miris." Nāve viņu tagad nebiedē, jo tā ir neizbēgama, viņš norāda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!