Foto: Kanyewestbianca/Instagram

Tabloīdi TMZ un "Page Six" vēsta, ka skandalozajam pārim radušās laulības problēmas, un viņi tās gatavojas "risināt" ar laulības šķiršanu.

Mūziķis un uzņēmējs Kanje Vests un viņa zīmola "Yeezy" arhitekte Bjanka Cenzori oficiāli noslēdza laulību 2022. gada decembrī, un tagad tabloīdi ziņo, ka pāris pirms dažām nedēļām ir izšķīries. 47 gadus vecais Vests informējis draugus, ka plāno šķirties no 29 gadus vecās sievas, ko vēl nesen dēvēja par savu mūzu. Viņš plāno pārcelties uz dzīvi Tokijā, bet arhitekte atgriezusies Austrālijā pie ģimenes un draugiem.

Izdevumam "Page Six" ģimenes pārstāvis Milo Jianopoulos notikušo attiecās komentēt. Pagājušajā nedēļā Kanje tika manīts Japānā, kādā jamaikiešu restorānā, un 30. septembrī viņš vēroja Tokijā "Pro Wrestling Noah" cīņu. Pāris kopā pēdējo reizi manīts 19. septembrī kādā Tokijas lielveikalā ar vienu no Vesta četriem bērniem, kas dzimis laulībā ar TV šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu. Arī šajos iepirkšanās izbraucienos Cenzori bija tērpusies praktiski neredzamā apģērbā, kuru, kā šķiet, Vests liek viņai valkāt.

Veselā miesā vesels gars!

Abonē "Delfi Plus" gadam vai diviem un saņem dāvanā 7 vai 30 dienu perioda karti no "MyFitness"! Vairāk par piedāvājumu uzzini šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!