Foto: Vida Press

Pēc tam, kad klajā nākuši Lizas Marijas Preslijas memuāri, gasmā celti vairāki pārsteidzoši atgadījumi, kas aprakstīti grāmatā. Piemēram, Maikls Džeksons, kad bijis attiecībās ar Lizu Mariju Presliju, viņai atklājis, ka ir nevainīgs, vēsta tabloīdi. Tolaik viņam bijuši 35 gadi.

8. oktobrī klajā nāca Lizas Marijas Preslijas memuāri "From Here to Great Unknown", ko pēc Preslijas nāves 2023. gada janvārī pabeigusi viņas meita, aktrise Railija Keova. Tajos atrodamas vairākas pārsteidzošas atklāsmes, arī tas, ka Lizu Mariju Presliju tik ļoti satriekusi viņas dēla Bendžamina Keova pašnāvība 2020. gada 12. jūlijā, ka viņa nebija spējusi dēlu apglabāt un vēl divus mēnešus turējusi mājās. Par to vairāk vari lasīt šajā rakstā.

Taču nu gaismā celts vēl viens pārsteidzošs fakts, ka Maikls Džeksons 35 gados vēl bijis nevainīgs, vēsta "People" un citi tabloīdi. Marijas Preslijas memuāros ir vairākas intīmas detaļas par attiecībām ar Džeksonu. Abi kļuvuši par romantiskiem partneriem 1994. gadā. Pirms viņi oficiāli sākuši tikties, Preslija vēl bijusi laulībā ar savu pirmo vīru Deniju Kio, taču ar vīru izšķīrusies pēc tam, kad Džeksons atzinies Preslijai mīlestībā.

Preslija grāmatā rakstījusi: "Viņš man teica, ka joprojām ir nevainīgs. Es domāju, ka viņš bija skūpstījies ar Tatumu O'Nīlu un ka viņam bija attiecības ar Brūku Šīldsu, kuras, izņemot skūpstus, nav bijušas fiziskas." Viņš esot Preslijai teicis, ka Madonna arī esot mēģinājusi ar viņu pārgulēt, taču beigu beigās nekas nenoticis. "Es biju pārbijusies, jo negribēju izdarīt nepareizo soli," rakstījusi Preslija.

Preslija un Džeksons salaulājās 1994. gada maijā, kad Džeksonam bijuši 35 gadi, bet viņai 25. Kāzas notikušas vien pāris nedēļas pēc tam, kad Preslija izšķīrusies ar savu iepriekšējo vīru. Abi bija precējušies vairāk nekā divus gadus, taču laulības šķiršanu pabeidza 1996. gada augustā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!