Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 9. oktobrī, mūziķe Cardi B ļāva saviem "Instagram" sekotājiem ielūkoties savā retajā, plašajā un ekstravagantajā "Hermès Birkin" somu kolekcijā, kā arī tās jaunākajos papildinājumos.

Pirmajā attēlā Cardi B iepazīstināja sekotājus ar kolekcijas jaunumiem. "Manas jaunās trīs," viņa rakstīja, parādot krokodilādas "Birkin" somas, piebilstot: "Bija jāgatavojas tieši rudenim."

Visas trīs jaunās somas bija no krokodilādas – pelēkā, sārtā un sinepju dzeltenā krāsā. Vienas šādas somas cena ir aptuveni 60 000 eiro, taču tā var mainīties atkarībā no krāsas, materiāla un furnitūras.

Pēc tam, kad Cardi B bija atrādījusi jaunākās somas, pienāca kārta arī pārējām. Plaukti stāvgrūdām pilni ar vienu no pasaulē dārgākajiem zīmolu aksesuāriem – visās varavīksnes krāsās un materiālos. Lai gan precīza kolekcijas vērtība nav zināma, tiek lēsts, ka tā pārsniedz divus miljonus eiro.

Foto: Publicitātes foto

Video centrā redzama tumši zilā "Hermès Kelly" eksotiskā soma, kuras vērtība ir 27 000 eiro, un Cardi B piezīmē, ka viņai "sāk pietrūkt vietas" somām. Viņa arī atrāda vienu no retākajām "Birkin" somām – modeli "Himalaya", kuras cena tālākpārdošanas vietnēs sākas no 300 000 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Plauktos redzama arī "Birkin Cargo" soma, par kuru viņa samaksājusi 240 000 eiro, un "Birkin House" soma, kas imitē dzīvojamo ēku, ko viņai 2023. gadā uzdāvināja vīrs Offset (šobrīd vietnē "1stdibs" tās cena ir 300 000 eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!