Foto: LETA

Diriģents Andris Nelsons uz pāris dienām bija atgriezies Latvijā, lai satiktu meitu un izsludinātu savus nākamā gada koncertus. Tiesa gan uzmanību Nelsons piesaistīja ar savām vizuālajām pārvērtībām, viņš atbrīvojies no 50 kilogramiem, šonedēļ vēsta "Privātā Dzīve".

Bostonas simfoniskā orķestra un Leipcigas "Gewandhaus" orķestra galvenais diriģents izdevumam stāsta, ka aktīvi atsācis nodarboties ar Austrumu cīņām, tieši iecienīto tekvondo, kurā ieguvis arī otrās kārtas melno jostu. "Sports man ir palīdzējis nomest svaru un turpināt diētu," žurnālam atklāj Nelsons.

Ar tekvondo Nelsons sācis nodarboties jau skolas laikā, taču tagad hobiju turpina savā dzīvesvietā Bostonā. Viņš sapratis, ka uztura ziņā dzīvē pastāv dažādi posmi, ja jaunībā ar spirāli vārījis olas, ēdis baltmaizi un uzdzēris kefīru, tad tagad ēd visu, kas viņa gados organismam nepieciešams. No uztura diriģents pilnībā izslēdzis maizi un alkoholu.

Lielāko daļu laika Latvijā, Nelsons pavadīja ar savu meitu Adrianu Annu, kas dzimusi laulībā ar operdziedātāju Kristīni Opolais. "Delfi" jau vēstījuši, ka Opolais un Nelsons pēc aptuveni septiņu gadu ilgas draudzības gredzenus mija 2011. gada 29. aprīlī. Tā paša gada decembrī pasaulē nāca abu kopīgā meita Adriana Anna. Taču 2018. gadā pāris izšķīrās. 2019. gadā Nelsons apprecējās otrreiz ar vācieti Alisi Heidleri.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā dzīve" 42. numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!