Foto: Publicitātes foto

Pazīstamais pasākumu vadītājs un TV personība Aivis Ceriņš nolēmis iemēģināt roku viņam vēl neapgūtā formātā – iepazīšanās šovā, vēsta "TV3 Group" komunikācijas vadītājs Kārlis Pozņakovs. Lai arī Ceriņš pats nenodosies sirdsāķīša meklējumiem, viņš mīlestības meklējumos palīdzēs diviem pazīstamiem pašmāju vecpuišiem – Mārtiņam Počam un Kasparam Zālem, kuru piedzīvojumiem jau no 22. oktobra skatītāji varēs sekot līdzi iepazīšanās šovā "Randiņš ar diviem".

TV3 pārstāvis vēsta, ka iepazīšanās šovā "Randiņš ar diviem" aktieri Mārtiņš Počs un Kaspars Zāle dosies uz Spāniju, kur starp skaistām un neprecētām dāmām mēģinās atrast savu otro pusīti. Viņiem līdzi būs devies arī Aivis Ceriņš, kurš kā vadītājs rūpēsies, lai šovā netrūktu intrigu un dinamikas.

"Latvijas mērogam šis ir ļoti vērienīgs šovs, kurš filmēts brīnišķīgā kūrorta zonā pie Malagas ļoti skaistā villā, un šova scenārija daļa ir ļoti iespaidīga. Šāda formāta šovu es iepriekš nekad neesmu vadījis, un tā man bija absolūti jauna pieredze. No šī šova sev ieguvu daudzus jaunus draugus un kopumā dalību "Randiņš ar diviem" es vērtēju tikai ar plusa zīmi. Esmu drošs, ka skatītājiem šovs sagādās līdzpārdzīvojumus," par savu iesaistīšanos šovā stāsta Ceriņš.

Jaunais realitātes šovs radies, iedvesmojoties no tādiem popularitātes lutinātiem attiecību realitātes šoviem kā "Randiņš ar Dzelzīti" un "Randiņš ar Kubasovu". Taču šoreiz attiecību peripetijas tiek paceltas pavisam jaunā līmenī – savu īsto un vienīgo tagad meklēs nevis viens, bet uzreiz divi Latvijā slaveni vecpuiši, jau stāstīja TV3 sabiedrisko attiecību speciāliste Lauma Zommere.

Šovā gaidāmi spraigi uzdevumi, kuros meitenes cīnīsies par iespēju tikt pie romantiska randiņa ar kādu no puišiem. Sagaidāms, ka neizpaliks intrigas, greizsirdība, smiekli, asaras un negaidīti pavērsieni, to visu burtiski izgreznos idilliska atpūta kristāldzidrā baseina ūdenī un neatkārtojamās Spānijas ainavas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!