Foto: Officialfabiojackson/TikTok

Fabio Džeksons, īstajā vārdā Fabio Džeimss, nebeidz pārsteigt "TikTok" pasauli ar savu neticamo līdzību ar popmūzikas karali Maiklu Džeksonu. Ar ikoniskajiem Maikla Džeksona deju soļiem, līdzīgu matu sakārtojumu, sejas vaibstiem un apģērbu viņš spējis pievērst miljoniem sekotāju uzmanību, radot ilūziju, ka Maikla Džeksona gars turpina dzīvot jaunā paaudzē.

Līdzība ar Maiklu Džeksonu nav nekas unikāls, plašajā pasaulē ir daudz popmūzikas karaļa līdzinieku, taču Fabio noteikti izceļas kā viens no pārliecinošākajiem dublieriem. Sociālo tīklu komentētāji ir vienisprātis – Fabio Džeksons neapšaubāmi ir izcils Maikla Džeksona atdarinātājs!

@officialfabiojackson Saturday 5pm pst live highlights for the Moonlights! #foryou #fabiojackson #teammoonlights #moonlights #smoothcriminal ♬ Smooth Criminal (2012 Remaster) - Michael Jackson

Kas ir Fabio Džeksons?

Fabio, īstajā vārdā Fabio Džeimsa, pārsteidzošā līdzība ar popmūzikas leģendu devusi viņam iesauku – Fabio Džeksons. Dzimis un audzis Norfolkā, Anglijā, Fabio kopš agras jaunības, pateicoties savam unikālajam izskatam, bieži kļuva par izsmiekla objektu.

Skolas laikā viņš bieži tika apcelts un izzobots par līdzību ar Maiklu Džeksonu – vienaudžiem labpatika viņu dēvēt par "kosmētisko operāciju". Šī negatīvā uzmanība, lai gan sāpīga, stiprināja Fabio spēju pieņemt savu īpašo izskatu. Šobrīd viņš sociālos tīklus izmanto, lai dalītos ar savu pieredzi, runājot par pārdzīvojumiem, kas viņu stiprinājuši un padarījuši par personu, kas dziļi ciena un apbrīno Maiklu Džeksonu, raksta "Tribune".

@officialfabiojackson morning warm up 😅 #keepup #trend #fabiojackson #dance ♬ KEEP UP - Odetari

Arī pieaugot, Fabio saskārās ar līdzīgiem izaicinājumiem. Kad viņa popularitāte "TikTok" platformā strauji pieauga, sāka izplatīties baumas par viņa izskata patiesumu. Daudzi apgalvoja, ka viņš esot veicis plastiskās operācijas, lai iegūtu līdzību ar Maiklu Džeksonu. Fabio šos apgalvojumus nekavējoties noliedza, paužot vilšanos par šādām spekulācijām. Viņš uzsvēra, ka viņam nekad nav bijušas nekādas ķirurģiskās iejaukšanās.

"Skolas laikā mani apcēla, jo es jau toreiz izskatījos līdzīgs Maiklam, un tas nebija viegli," viņš skaidroja. "Kā redzams manos video, mans izskats ir dabisks – esmu vienkārši pieaudzis, žoklis kļuvis platāks, zobi mainījušies, bet manas acis un garie mati ir tādi paši."

Lai kliedētu baumas, Fabio dalās ar fotogrāfijām no savas bērnības, kurās nepārprotami redzama viņa līdzība ar slaveno popzvaigzni jau no mazotnes. Šīs bildes kalpoja kā pierādījums, ka viņa izskats ir bijis nemainīgs jau kopš agras jaunības, viņam vienmēr bijis Maikla Džeksona smaids...

@officialfabiojackson

Fabio Jackson.

♬ som original - oi

@officialfabiojackson Draft #tyladance #fyp #trend #fyp #fabiojackson ♬ som original - user87849313414

Vīrietis gan neslēpj – viņa līdzība ar Maiklu Džeksonu ir būtiski ietekmējusi dzīvi, radot gan pozitīvas, gan negatīvas sekas. Lai kurp Fabio dotos, viņš piesaista garāmgājēju uzmanību. "Cilvēki parasti ir ļoti priecīgi mani ieraudzīt un izsaka man pateicību, it kā es būtu kaut ko darījis, lai panāktu Maikla izskatu. Bet tas viss ir dabiski," skaidro Fabio.

Fabio Džeksona pārsteidzošā līdzība ar Džeksonu ir piesaistījusi daudzu uzmanību, un tas ir acīmredzams viņa "TikTok" konta ievērojamajā sekotāju skaitā: teju 12 miljoni, kā arī 149 miljoni "Patīk" atzīmju. Tiktokeris regulāri ģērbjas kā Maikls un ar apbrīnojamu precizitāti un eleganci atdarina leģendārā mākslinieka deju soļus.

Šīs performances ne tikai atspoguļo viņa mīlestību pret Maiklu Džeksonu, bet arī ļauj faniem piedzīvot popzvaigznes garu jaunā veidā. Fabio uzstāšanās ir patiešām satriecošas un ikreiz atgādina, cik liela ietekme Maiklam ir bijusi uz mūsdienu popkultūru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!