Foto: AFP/Scanpix/LETA

Slavenais reperis Kanje Vests atkal nokļuvis virsrakstos, taču nu jau atkal – ne ar savu mūziku vai kādiem citiem projektiem. Viņu piemeklējušas jaunas apsūdzības saistībā ar skandaloziem piedāvājumiem un seksuālu uzmākšanos. Saskaņā ar Lorēnas Pisciotas iesniegumu tiesā, Vests reiz izteicis vēlmi nodarboties ar seksu ar savas sievas Bjankas Cenzori māti Aleksandru Cenzori, kamēr Bjanka uz to vien noskatītos, ziņo portāls "Page Six".

Šīs apsūdzības pievienojas garajam pretenziju sarakstam, ko bijusī Vesta personīgā asistente, "OnlyFans" zvaigzne Lorēna Pisciota izvirzījusi pret reperi. Viņa apgalvo, ka Vests viņu izvarojis un apreibinājis kādā ballītē, kuru rīkojis Šons "Didijs" Kombs. Tiesā iesniegtajā 86 lappušu garajā dokumentā sīki aprakstīti dažādi incidenti.

Pisciota, kura no 2021. līdz 2022. gadam bija arī Vesta zīmola "Yeezy" personāla vadītāja, apgalvo, ka reperis rādījis viņai īsziņas starp sevi un 29 gadus veco Bjanku Cenzori, sakot, ka vēlas seksu ar viņas māti, pirms viņa aizbrauc. 2022. gada 28. septembrī Bjankas māte Aleksandra Cenzori tobrīd bija atbraukusi ciemos no Austrālijas.

Pisciota apgalvo, ka Vests viņai parādījis vēl vienu īsziņu, kurā viņš precizēja, ka vēlas, lai Bjanka visu šo procesu novērotu. Uz ko Bjanka esot atbildējusi: "Viņa ir precējusies!"

Kamēr skandāls turpina virmot, Bjankas māte ir lūgusi nodrošināt viņai privātumu un norādījusi, ka neiesaistīsies jaunākajās prasībās pret savu znotu. Viņa pagaidām nav publiski komentējusi ne apsūdzības, ne Vesta izteiktos piedāvājumus.

Vests šīs prasības ir noraidījis, nosaucot tās par "nepamatotām", un apsūdzēja sievieti "šantāžā un izspiešanā", taču vēl nav pretī iesniedzis sūdzību.

Vairāk par Vesta un Pisciotas lietu

Pisciota citu prasību tiesā pret Vestu iesniedza jau 3. jūnijā. Tajā viņa Vestu apsūdzēja par līguma laušanu, seksuālu uzmākšanos, nelikumīgu darba attiecību pārtraukšanu un naidīgu darba vidi.

Iesniegumā sieviete atklāj, ka viņa sākusi strādāt pie repera 2021. gada jūlijā (tur strādājusi līdz 2022. gada oktobrim), kad viņš gatavojās laist klajā savu "Yeezy" modes līniju. Par darbu skaistulei tika piedāvāts viens miljons ASV dolāru, ar nosacījumu – viņai jābūt pieejamai 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā. Un viņa tam esot piekritusi, ziņo "Page Six".

Lorēna bijusi arī "OnlyFans" modele, kur publicējusi daudz bikini un apakšveļas attēlus, gūstot lielus panākumus – nopelnījusi vienu miljonu ASV dolāru gadā. Taču Vests lūdzis viņai 2022. gadā izdzēst kontu. Pretī Vests esot solījis paaugstināt modeles algu līdz diviem miljoniem ASV dolāru gadā, lai kompensētu zaudētos ienākumus. Tomēr viņš nekad nav algu paaugstinājis, kā solīts.

Vairāk par vulgāra rakstura īsziņām, kas tika sūtītas Lorēnai, un videomateriāliem – lasi šajā rakstā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!