Foto: Publicitātes foto

Fani jau 2022. gada aprīlī pamanīja, ka izcilais aktieris Als Pačino savam viedtālrunim izmanto futrāli ar multfilmas varoņa, zaļā Šreka attēlu. Daudziem šī izvēle šķita pārsteidzoša, ņemot vērā Pačino nopietno aktiera statusu. Viņš beidzot ir paskaidrojis, kāpēc izvēlējies tik neierastu aksesuāru.

Otrdien, 15. oktobrī, BBC News publicēja videoklipu, kurā aktieris Als Pačino beidzot paskaidroja, kāpēc viņa iPhone korpuss ir tik neparasts. Klips tika izlaists, lai reklamētu viņa jaunākos memuārus "Sonny Boy". Pačino atklāja, ka animētais, zaļā Šreka attēls ir ne tikai humoristisks aksesuārs, bet arī dāvana no viņa jaunākās meitas.

BBC korespondents Kolins Patersons smejās: "No visām lietām, kas varētu būt uz Ala Pačino tālruņa vāciņa, es nebiju gaidījis Šreku." "Kurš gan to būtu iedomājies?" 84 gadus vecais aktieris pasmaidīja, tuvplānā demonstrējot vāku, kas bija iepinies austiņu vados.

Pačino atklāja, ka meita Olīvija viņam uzdāvināja šo unikālo aizsargvāku, kad viņa bija aizņēmusies tēta tālruni. "Kad viņa atgriezās, telefonam šis bija virsū. Viņa teica: Tas ir Šreks, tēt! Es teicu: Šreks? Labi, mīļā, es to paturēšu."

Fani sociālajos tīklos priecājas, izsaka komplimentus un aktiera humora izjūtu raksturo kā "veselīgu pēc velna." Viens no komentāriem: "Apziņa vien, ka viņš staigā ar Šreka telefonu, piešķir man dzīvības garšu." Cits fanu komentārs atzīmē: "Absolūta leģenda. Viņam vienalga, kas ir Šreks, svarīgi ir tas, ka viņam to uzdāvināja meita!"

Aktierim tālruņa maciņš ar Šreku ir vismaz divus gadus. Fani to jau bija pamanījuši uz galda fotoattēlā, kurā viņš redzams kopā ar kolēģi Džeisonu Momoa 2022. gada aprīlī. Tas kļuva virāls, un pats aktieris īsti nesaprata, kas atrodas uz vāciņa, līdz tas "salauza internetu". "Es pat nepaskatījos uz to, līdz sociālie mediji man paziņoja, kas ir uz mana tālruņa," viņš teica 2022. gada jūnija šovā "Today".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!