Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pēc sešu gadu pauzes 15. oktobrī Ņujorkā atkal defilēja Viktorijas "eņģeļi". Lai arī šovs solīja mainīties, uzlaboties un piedāvāt vēl krāšņākus priekšnesumus, interneta lietotāji gan tieši pretēji, nav saredzējuši izmaiņas šovā, drīzāk uzskata, ka tas kļuvis vēl sliktāks.

"TikTok" publicēti vairāki video, kuros cilvēki komentē šovu. Daži no "TikTok" modes speciālistiem uzskata, ka šovā nekas nav mainījies un skaistuma standarti, kurus pirms sešiem gadiem popularizēja "Victoria’s Secret", vēl joprojām ir tie paši – kalsnas modeles ar garām kājām. Savukārt lielo izmēru modeles nemaz neesot bijušas "lielas", bet gan drīzāk vidēja izmēra.

@alexlight_ldn What did you think? Would love to hear your thoughts! P.s. to be super clear, there is absolutely nothing wrong with thin models, and nothing wrong with them being on the runway. The problem is that *only* their body type is shown, when they should be shown alongside a whole range of different body types. #victoriassecret #victoriassecretfashionshow #victoriassecret2024 #victoriassecret2024fashionshow ♬ original sound - Alex Light

Citi atkal neizpratnē par to, kur ir palikuši milzīgie eņģeļu spārni. Viņi bija gaidījuši ko vairāk no šova, jo pirms sešiem gadiem tas esot bijis krāšņāks. Vēl daži internetā sūdzējās par modeļu sasukām – pieglaustās zirgastes neesot izskatījušās labi. Kā arī trūcis ikoniskās apakšveļas jeb "fantasy bra", kas kopš 1995. gada tika darināta aizvien greznāka un bija klāta pat miljoniem dolāru vērtiem dārgakmeņiem. Katru gadu kāds no zīmola "eņģeļiem" demonstrēja šo apakšveļu "eņģeļu šovā".

@picklez810 im so disaapointed victoria couldve done so MUCH better #victoriasecret #victoriasecretshows #victoriasecretangel #model #modeling #real ♬ Les - 😴😴

"TikTok" lietotāji paspējuši iesmiet arī par vienu modeli, kurai sava izgājiena laikā nebija spārnu un viņa izskatījusies diezgan neapmierināta. Soctīkla lietotāji saka: "Es arī būtu tik pat dusmīga, ja man nebūtu spārnu."

@anthonyy_kardashhhian #mikaschneider for #victoriasecret ♬ som original - 𝚋𝚊𝚛𝚋𝚣

Protams, netrūka arī pozitīvo vēstījumu. Daudzi modes piekritēji internetā jūsmoja par vairāku vecāka gada gājuma modeļu atgriešanos. Uz mēles varēja redzēt ikoniskās modeles Keitu Mosu, Adrianu Limu, kura ir viena no oriģinālajiem "Victoria's Secret" "eņģeļiem" un Tairu Benksu.

Šova zvaigzne bija arī Šēra, kura sava priekšnesuma laikā izpildīja hitus "Believe" un "Strong Enough". Šovā piedalījās arī K-popa izpildītāja Lisa, kā arī dziedātāja no Dienvidāfrikas Tyla.

Šovs neiztika arī bez misēkļiem. Kādai modelei aiz skatuves grīdas aizķērās kurpes papēdis. Modelei Dautzenei Krūsai nācās pietupties un kurpi uzvilkt atpakaļ sava priekšnesuma laikā.

@missfanoff2 A real queen 🪽 #vsfashionshow #vsfs #victoriassecret #victoriassecretfashionshow2024 #angel #pourtoi #fyp #doutzenkroes ♬ son original - Miss fan off

"Delfi" jau vēstīja, ka "Victoria's Secret" modes šovs gadu gaitā bijis pretrunīgi vērtēts, pēdējoreiz ierastajā TV formātā zīmols to rīkoja 2018. gadā. 2019. gada šovs tika atcelts vairāku iemeslu dēļ – auditorijas interese krasi ruka, savukārt vairojās negatīvās reakcijas par iekļaujošas politikas trūkumu un nereāliem skaistuma standartiem.

Šogad maijā zīmola pārstāvji "Instagram" vēstīja: "Mēs izlasījām komentārus un jūs sadzirdējām. "Victoria's Secret" šovs atgriežas un tas atspoguļos to, kas mēs esam šodien, kā arī visu to, ko jūs pazīstat un mīlat – greznību, platformas, spārnus, muzikālo izklaidi un vēl! Sekojiet līdzi jaunumiem, no šī brīža viss kļūs vēl ikoniskāks."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!