Foto: White Balance Creative | Evija Pitkēviča

Nauris un Elīna Didrihsoni, viesojoties kanāla "STV Pirmā!" raidījumā "Divi vienā", atklāj, kāds ir viņu galvenais dzinulis strādāt un pelnīt vēl vairāk. Tomēr abi atzīst, ka nauda viņiem dzīvē nav galvenais faktors.

Raidījuma vadītāja Kristīne Virsnīte jautā, vai Elīna zina ģimenes mēneša budžetu, uz ko saņem noraidošu atbildi. "Es nezinu kopīgo bilanci, bet es rēķinu pa mēnešiem. Esam iemācījušies mēneša beigās apsēsties un parunāt, ko esam vai neesam sastrādājuši," saka Elīna.

Tomēr Nauris ir atklātāks. Uz jautājumu, kāda naudas summa mēnesī ir jānopelna, lai justos labi, viņš atbild: "Mēnesī tie ir kādi 10 līdz 15 tūkstoši. Tā ir norma, kad mēs varam atpūsties, dzīvot, iegādāties to, ko vēlamies."

Nauris arī skaidro, ka abi ar Elīnu ir jauni un abiem iekšā ir "draivs": "Tā nauda, tas ir forši, bet tas nav galvenais, jo mēs dzenamies pēc emocijām."

Elīna piekrīt vīram – svarīgākais ir emocijas. Un tādēļ arī visu laiku savā biznesā izvirza jaunus mērķus un vēlas tos sasniegt. Ja nav emociju, tad Elīna jūtoties ļoti slikti.

"Mums nav griestu. Ja tu strādā pie kāda darba devēja, tu zini, tev ir konkrēts atalgojums un viss. Tu vari izplesties vai sarauties, nu nebūs... Bet mēs varam likt ārā visu! Tas ir azarts, kas mums ir iekšā un mums tas patīk," saka Nauris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!