Foto: Reuters/Scanpix/LETA

"Oskara" balvas ieguvēja, 34 gadus vecā aktrise Dženifera Lorensa ar prieku paziņojusi, ka kopā ar savu vīru Kuku Maroniju gaida otro bērniņu, kurš drīzumā papildinās viņu ģimeni.

Populārās filmas "Bada spēles" zvaigzne Dženifera Lorensa nesen tika pamanīta Losandželosā ar vēderiņu. Vēlāk viņas pārstāvis apstiprināja žurnālam "Vogue", ka aktrise ir gaidībās. Lai gan sīkāka informācija par grūtniecību pagaidām netiek atklāta, "Vogue" savā "Instagram" lapā dalījās ar paziņojumu: "Sirsnīgi apsveicam Dženiferu Lorensu! "Oskara" balvas ieguvēja ir gaidībās ar savu otro bērniņu..."

Šī priecīgā ziņa nozīmē, ka Dženifera Lorensa un viņas vīrs, mākslas aģents Kuks Maronijs, drīz kļūs par četru cilvēku ģimeni. Pāris jau audzina divus gadus veco dēlu Saju, kuru sagaidīja 2022. gada februārī. Vecāki viņu nosauca par godu slavenajam amerikāņu gleznotājam Sajam Tvomblijam, vienam no Maronija iecienītākajiem māksliniekiem.

Dženifera Lorensa un Kuks Maronijs savus mīlestības svētkus svinēja 2019. gada oktobrī. Jau ziņojām, ka uz slavenā pāra kāzām bija ieradušies tikai smalkāko aprindu viesi, tostarp slaveni aktieri un mūziķi. Savukārt Lorensas māte atteikusies apmeklēt meitas kāzas. Zvaigžņotajā viesu sarakstā bija Adele, Krisa Dženere, Emma Stouna, Ešlija Olsena, Nikola Ričija, Kamerona Diaza, Sjenna Millere un 80 gadus vecā Holivudas leģenda Roberts De Niro.

Pēc dēla piedzimšanas Lorensa 2022. gada intervijā žurnālam "Vogue" atklāja, ka viņai ir "biedējoši" runāt par mātes stāvokli, "jo tas katrai sievietei ir tik atšķirīgs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!