Foto: F64/Kadrs no video

Daudzie pāra mēģinājumi attiecības saglābt nav bijuši veiksmīgi. Tagad, pēc pieciem laulībā pavadītiem gadiem, dziedātājas Annas Sedokovas un basketbolista Jāņa Timmas kopdzīvei tik tiešām pienākušas beigas, vēsta tabloīds "StarHit".

Nevarētu gan teikt, ka tas ir ārkārtīgi liels pārsteigums, jo pēdējā laikā abi vairākkārt šķīrušies, bet pēcāk salabuši un sagājuši atkal kopā. Tomēr šobrīd viss liecina par to, ka ukraiņu dziedātāja tik tiešām pielikusi punktu šīm attiecībām. Sūrais lēmums nekrīt kā no zila gaisa – nesen viņa atzina, ka par to domājusi pusotru vai pat divus gadus.

Tāpēc 16. oktobrī Sedokova iesniedza pieteikumu par laulības šķiršanu no Timmas. Viss gan aizritējis gluži miermīlīgi – bez jebkādiem mantiskiem vai finansiāliem strīdiem. Saskaņā ar noteikumiem pārim būs dots apmēram mēnesis izlīgumam. Pēc tam gan laulība tiks oficiāli šķirta.

Par briestošajām pārmaiņām ar saviem sekotājiem dziedātāja dalījās jau rudens sākumā, kad savā "Instagram" kontā rakstīja: "Runā, ka sievietes pēc šķiršanās kļūstot skaistākas. Lūkosim, vai tā ir. Es zinu, ka jūs redzat pārmaiņas manī – gan ārēji, gan iekšēji. Jā, tādas ir." Pēcāk dīva dalījās ar savām vizuālajām pārmaiņām – jaunu frizūru.

Sedokova un Timma sāka tikties 2019. gada vasarā. 2020. gada septembrī abi salaulājās. Timma ir Sedokovas trešais vīrs. Četru gadu laulības laikā pāris izgājis cauri vairākiem attiecību sarežģījumiem, un par notiekošo itin regulāri bija informēts arī mīlnieku kuplais sekotāju pulks. Vairākas reizes laulātie risinājuši savas attiecības publiski, taču drāmas allaž beigušās samiernieciski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!