Foto: Vida Press

Kamēr tuvinieki un fani sēro, varas iestādes turpina izmeklēšanu par mūziķa Liama Peina pēdējiem dzīves mirkļiem un traģisko kritienu no viesnīcas balkona. Lietas izmeklēšana kļuvusi sarežģītāka, jo uzradušies jauni liecinieki, apsūdzētie, kā arī izplatījušās neskaitāmas teorijas un viltus ziņas. Kas ir zināms līdz šim brīdim?

Liams Peins, bijušais grupas "One Direction" dalībnieks, traģiski gāja bojā trešdien, 16. oktobrī, nokrītot no viesnīcas "CasaSur Palermo" trešā stāva balkona Buenosairesā, Argentīnā. Viņam bija 31 gads.

Todien Buenosairesas policija ieradās viesnīcā, kad kāds darbinieks bija zvanījis uz numuru 911, lūdzot steidzamu palīdzību viesim, kura "dzīvība ir apdraudēta" narkotiku un alkohola iedarbības dēļ, izriet no ārkārtas izsaukuma teksta, ko ieguva CNN. Vēlāk prokuratūras publiskotajā ziņojumā tika norādīts, ka Peina istabā atrastas vielas, kas varētu liecināt par alkohola un narkotiku lietošanu. Pašlaik nav skaidrs, vai Peins nolēca no viesnīcas balkona vai nokrita nejauši.

Argentīna

Liams Peins bija apmeties viesnīcā Palermo rajonā, Buenosairesā, Argentīnas galvaspilsētā. Kā norāda viesnīcas darbinieki, Peins viesnīcā uzturējās divas vai trīs dienas. Viņš bija ieradies Buenosairesā, lai apciemotu savu bijušo grupas "One Direction" biedru Nialu Horanu, kurš tobrīd atradās pilsētā saistībā ar savu koncerttūri.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!