Foto: Kadrs no video

Svētdienas tiek uzskatītas par atpūtas dienām, taču mūziķis, komponists un mūzikas producents Ingus Ulmanis to izmantoja, lai pievērstos mājas darbiem. Diemžēl šoreiz viņam tas beidzās ar nelāgām sekām – veicot remontdarbus, Ulmanim uzkrita kaudze riģipša, kā rezultātā cieta abas kājas. Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" viņš dalās pārdomās par šo nepatīkamo pieredzi.

Vienai kājai tika konstatēti lūzumi, savukārt otrai – traumētas saites. Šis ir pirmais gadījums kopš bērnības, kad viņš ir lauzis kādu kaulu, pat neraugoties uz ilggadējo aizraušanos ar kalnu slēpošanu. "Cilvēks jau tāds kaulu mudžeklis vien ir," filozofē Ulmanis. "Mans mehānisms uz brīdi sabojājās, un vajadzēja doties uz servisu salabot. Ko padarīsi!"

Smagās traumas mūziķim lika uz brīdi piebremzēt aktīvo dzīvi, taču pat tas viņu nav apturējis no uzstāšanās. Nesenā koncertā Ulmanim nācās dziedāt, sēžot ratiņkrēslā. Ulmanis saglabā optimismu un uzskata, ka šī situācija piespiedusi viņu atpūsties no straujā dzīves ritma. Viņš arī norādīja, ka turpina savus pienākumus Latvijas Radio, veicot darbu attālināti no mājām.

Mūziķis sola, ka tuvākajā laikā atgriezīsies pie aktīvās koncertēšanas. Starp citu, pagājušā gada 19. septembrī Ingus svinēja apaļo 60 gadu jubileju, un par godu tai izsludināja koncerttūri, kas norisinājās no šā gada februāra līdz 25. augustam ar vērienīgu noslēguma koncertu Dzintaru koncertzālē.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 43. numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!