Foto: Edijs Pālens/LETA/LOK

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko pārsteigusi savus sekotājus ar jaunu iniciatīvu – nolēmusi piešķirt otru dzīvi savām dizaineru drēbēm un aksesuāriem, piedāvājot tos par krietni zemākām cenām. Sociālajā tīklā "Instagram" viņa izveidojusi īpašu kontu (@j.o.clothes1997), kurā fani un modes cienītāji var iegādāties ekskluzīvas mantas no viņas personīgās garderobes. "Es vēlos piešķirt otru dzīvi dažām savām patiešām jaukām lietām, kuras pati vairs neizmantošu," savā kontā rakstīja Ostapenko.

Viens no izcilākajiem piedāvājumiem bija viņas "Dolce&Gabbana" kleita, kas tika vilkta viņas 21. dzimšanas dienā. Par šo kleitu tenisiste prasīja vien 200 eiro. Tāpat tenisiste pārdeva "Celine Nano" ādas somu vien par 700 eiro, bet kas jauna maksā ap 2500 eiro. Soma tika nopirkta jau pirmajā izpārdošanas dienā, raksta "Privātā Dzīve".

Starp piedāvājumiem bija arī dizaineru sporta apavi, augstpapēžu kurpes un ikdienas apģērbi (T-krekli, kleitas un jostas). Piemēram, "Chanel" balerīnas, kuru cena veikalos pārsniedz 600 eiro, tika pārdotas par 150 eiro.

Kā izrādās, izpārdošana radījusi lielu interesi ne tikai Latvijā, bet arī starptautiskā mērogā, piesaistot pircējus no tādām valstīm kā Kanāda un Nīderlande.

Vakar, 21. oktobrī, tenisiste no jauna savā "Instagram" profilā, kurā ir 198 tūkstoši sekotāji, pievienoja saiti uz slēgto apģērbu profilu @j.o.clothes1997, klāt rakstot: "Kuri man vēl neseko šajā profilā, es dodu otro dzīvi apģērbiem un aksesuāriem, kurus pati vairs neizmantoju."

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 43. numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!