Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 20. oktobrī, sociālajā tīklā "Instagram" popmūzikas princese un divu bērnu mamma Britnija Spīrsa paziņoja: "Diena, kad es apprecējos ar sevi." Ticami, jo publicētajā attēlā viņa redzama tērpusies līgavas kleitā ar plīvuru uz galvas.

Video, kurā skan Stinga dziesma "Fields of Gold", 42 gadus vecā Spīrsa ir smaidīga un tērpusies ziloņkaula krāsas kleitā. Video aprakstā viņa slavē mīlestību pret sevi, rakstot: "[...] tas var šķist mulsinoši vai muļķīgi, bet domāju, ka šī ir vislieliskākā lieta, ko jebkad esmu izdarījusi!!!"

Sologāmija, kas nozīmē apprecēt pašam sevi, ir prakse, kas kļūst arvien populārāka Japānā. Arvien vairāk cilvēku, tostarp tādas slavenības kā modele Adriana Lima, pievēršas šai idejai. Kāzu un ceļojumu aģentūras piedāvā īpašus pakalpojumus tiem, kas vēlas svinēt šāda veida savienību, sniedzot iespēju rīkot ceremonijas un ceļojumus, kas simbolizē mīlestību pret sevi. Vairāk lasi te.

Nav skaidrs, cik nopietni Britnija Spīrsa uztver sologāmiju, taču video, kur viņa redzama kāzu kleitā, varētu būt saistīts ar laulības šķiršanu. Viņa ar modeli, topošo aktieri Semu Asghari, no kura ir šķirta kopš 2023. gada augusta, oficiāli laulību izbeigs 2024. gada 2. decembrī pēc sešu mēnešu nogaidīšanas perioda, kā to paredz Kalifornijas likumi. Pāris bija kopā kopš 2016. gada nogales un apprecējās 2022. gada 9. jūnijā.

Foto: Privātais arhīvs

Tiesas dokumentos norādīts, ka attiecības beigušās "nepārvaramu domstarpību dēļ, kas novedušas pie neatgriezeniskas laulības iziršanas, padarot kopdzīvi kā vīram un sievai neiespējamu." Asghari, kurš iesniedza laulības šķiršanas pieteikumu, neraugoties uz neveiksmīgo pieredzi, par bijušo sievu nesaka neviena slikta vārda.

"Tā bija svētība, ka tik ilgi varējām dalīt dzīvi. Tā notiek – cilvēki šķiras un dodas tālāk," 30 gadus vecais modelis sacīja izdevumam "People". "Es nesaprotu, kāpēc pēc šķiršanās cilvēki mēdz runāt slikti viens par otru. Es to nekad nedarīšu, jo man bija pārsteidzoša pieredze un lieliska dzīve, kas vienmēr paliks kā viena no manas dzīves nodaļām."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!