Foto: Publicitātes foto

21. oktobrī zīmola "Skims" dibinātāja, TV šovu zvaigzne, viena no pasaulē ietekmīgākajām sievietēm Kima Kardašjana atzīmēja savu 44. dzimšanas dienu. Papildus ziedu kalniem, luksusa rokassomiņām un baloniem ar viņas sejas attēlu Kima saņēma arī neparastu dāvanu no savas 11 gadus vecās meitas Nortas Vestas.

Meita Kimai uzdāvināja dimantu kaklarotu, taču dāvanu padarīja dīvainu priekšpusē esošais gravējums. Rādīdama mirdzošo rotu "Instagram" stāstos, viņa nespēja valdīt smieklus: "Norta man uzdāvināja šo dimantu kaklarotu ar uzrakstu "Skibidi tualete"!"

Foto: Publicitātes foto

Kardašjana pietuvināja kaklarotu, lai to tuvāk aplūkotu. "Skibidi Toilet" ir virāls datorgrafikas tīmekļa seriāls vietnē "YouTube", ko izveidojis Aleksejs Gerasimovs savā kanālā "DaFuq!?Boom!". Šī animācija vēsta par izdomātu karu starp cilvēka galvas tualetēm un humanoīdiem.

Kaklarotas otrajā pusē gan ir sirsnīgāks uzraksts: "Mīlu, Norta", kā arī dāvināšanas datums. Norta paskaidro dāvanas vēstījumu, sakot: "Tāpēc, ka tev patīk "Skibidi Toilet"!’" Un Kima smejoties pārjautā: "Man patīk?"

Foto: Publicitātes foto

Visas dienas garumā Kima "Instagram" stāstos dalījās ar apsveikumiem un dzimšanas dienas svinībām mājās. Viens no video parādīja, kā viņas četri bērni sarūpējuši mīļu pārsteigumu – balonus ar vēstījumiem un ģimenes fotogrāfijām. "Paskaties, ko Či Či un bērni man ir sagādājuši. Viņi man sagatavoja balonus ar piekarinātiem vēstījumiem un mūsu attēliem," Kardašjana teica, rādot desmitiem rozā un baltu balonu, kas rotāja ēdamistabas griestus. "Tas ir tik mīļi. Man ļoti patīk," viņa piebilda, nolasot dažus no vēstījumiem.

Citā video redzami baloni ar Kardašjanas sejas fotogrāfijām. "Norta, vai tu tos uztaisīji?" viņa jautā. "Es tos neesmu darinājusi... bet es tos tev nopirku!" meita godīgi precizē.

Foto: Publicitātes foto

Agrīnās dzimšanas dienas svinībās, kas notika svētdien, 20. oktobrī, jubilāre bija tērpusies augumam piegulošā miesas krāsas kleitā no zīmola "Diesel" (modelis "D-Rooney"), kas maksā 2081 ASV dolāru (1925 eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!