Foto: Publicitātes foto

"Mūsu ģimeni nekas nesalauzīs" – ar šādiem vārdiem Šona "Didija" Kombsa bērni turpina paust atbalstu tēvam, kurš pašlaik atrodas cietumā saistībā ar apsūdzību lavīnu par seksuālu vardarbību.

22. oktobrī seši no septiņiem Šona "Didija" Kombsa bērniem publicēja kopīgu paziņojumu sociālajā medijā "Instagram". Tajā Kvinsijs Brauns, Džastins, Kristians (Kings), Čanss un dvīnes Džesija un D'Lila raksta: "Pēdējais mēnesis ir postījis mūsu ģimeni. Daudzi ir tiesājuši gan viņu, gan mūs, pamatojoties uz apsūdzībām, sazvērestības teorijām un nepatiesiem stāstiem, kas sociālajos medijos ir izvērtušies līdz absurdam."

"Mēs esam vienoti un atbalstām tevi ik uz soļa. Ticot patiesībai, mēs zinām, ka tā uzvarēs, un nekas nespēs sagraut mūsu ģimeni." Paziņojums noslēdzās ar vārdiem: "Mēs skumstam pēc tevis un mīlam tevi, tēti." Tam pievienota fotogrāfija, kurā Didijs redzams kopā ar visiem septiņiem bērniem. Bilde uzņemta pirms gada viņa meitas Lovas Šonas dzimšanas dienas svinībās. Attēlā redzama arī Didija māte Dženisa Kombsa un Lovas māte Dana Trana.

Didijam ir septiņi bērni no četrām dažādām sievietēm. Jau septembrī, dažas dienas pēc mūzikas producenta aresta saistībā ar apsūdzībām par seksa tirdzniecību un reketu, Kvinsijs, Kristians un dvīnes izplatīja kopīgu paziņojumu, kurā aizstāvēja savu tēvu un apsūdzības dēvēja par baumām. Pieaugušie bērni arī pauda atbalstu tiesas zālē 10. oktobrī Ņujorkā, kur tika noteikts tiesas procesa datums – 2025. gada 5. maijs. Arī Didija māte Dženisa aktīvi iestājas par to, ka viņas dēls ir nevainīgs un apsūdzības ir meli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!