Foto: Vida press, Publicitātes foto

Kāda sociālā tīkla "OnlyFans" erotiskā modele apgalvo, ka ir pārgulējusi ar daudzām slavenībām un ballējusies ar Šonu "Didiju" Kombsu. Viņa arī esot novērojusi slepenus signālus, kurus slavenie vīrieši izmanto, lai norādītu uz sievietēm, kas izvēlētas seksuālas izklaides vienas nakts sakaros.

Bēdīgi slavenais mūziķis šobrīd atrodas Bruklinas Metropolitēna aizturēšanas centrā (MDC), kur viņš gaida tiesas sēdi saistībā ar apsūdzībām par seksuālo tirdzniecību un reketu, ko viņš kategoriski noliedz. Jaunākā civillieta ietver apsūdzību par 13 gadus vecas meitenes izvarošanu.

Kriminālās apsūdzības saistītas ar mūzikas magnāta rīkotajām slepenajām "freak off" ballītēm, kurās, iespējams, notikusi slepena filmēšana, piedalījušās nepilngadīgas meitenes un bijusi iesaistīta neatļautu vielu lietošana.

Grūpija Sjēna Greisa ir dalījusies ar savu pieredzi šajās ballītēs. 30 gadus vecā "OnlyFans" modele apgalvo, ka ir pārgulējusi ar daudziem pazīstamiem hiphopa mūziķiem un intervijā izdevumā "DailyMail" atklājusi, kā norit dalībnieču medības šajās ballītēs. "Kad biju aizkulisēs ar kādiem desmit cilvēkiem, [slavenais reperis] man uzlika apkārt džemperi, lai signalizētu, ka esmu vakara izvēlētā meitene," viņa stāstīja.

Pēc Sjēnas teiktā, šis žests — sievietes aplikšana ar kādu priekšmetu — signalizē repera svītai, ka viņš viņu ir izvēlējies, tādējādi padarot viņu nepieejamu citiem. Līdzīgu metodi izmantojusi arī kāda populāra hiphopa grupa trīs cilvēku sastāvā, kas viņu tādā veidā izvēlējās lielā pūlī: "Viņu asistents man atnesa "Ace of Spades" šampanieša pudeli, un tas bija signāls. Uzreiz pēc uzstāšanās mani aizveda uz privātu istabu."

Sjēna apgalvo, ka beigās viņai bija sekss ar diviem grupas biedriem, taču ne vienlaicīgi. Kādu citu reizi viņa esot apmeklējusi Didija grezno villu, kur ballīte bija pilnā plaukumā. Reflektējot uz mūziķa apsūdzībām, Sjēna norādīja, ka pati nekad nav novērojusi nekādu aizdomīgu uzvedību no viņa puses. "Didijs uznesa dēlam dzimšanas dienas torti, bet pats ballītē nebija īpaši klātesošs un drīzāk slēpās apkārt. Man šķiet, ka, ja es nebūtu bijusi kopā ar bērniem, viss varētu būt citādi. Viņš droši vien būtu mēģinājis man tuvoties."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!