Foto: Publicitātes foto

44 gadus vecā aktrise Olīvija Manna pozē jaunākajā Kimas Kardašjanas zīmola "Skims" reklāmas kampaņā. Bez citiem veļas modeļiem viņa demonstrē arī ar populāro "push-up" krūšturi, kuram ir iestrādāta krūšgalu imitācija, kā arī bez krūštura, – atklājot savas "kaujas brūces".

"Man ir liels gods sadarboties ar "Skims" un "Susan G. Komen". Šīs kampaņas mērķis man ir dziļi personisks, un es lepojos, ka varu palīdzēt veicināt izpratni un sarunu par to," sacīja Munna, piebilstot, ka no 23. līdz 31. oktobrim "Skims" ziedos 10 procentus no krūšturu pārdošanas ienākumiem labdarībai. "Kampaņas vēstījums ir par pārliecību, komfortu un labāko sevis izjūtu. Tieši tā es jutos, uzņemoties šajā kampaņā," viņa piebilda. Fotogrāfijās ir redzamas arī aktrises uzvarētā krūts vēža sekas – rētas pēc dubultās mastektomijas un krūšu rekonstrukcijas.

Savā personīgajā "Instagram" kontā Munna rakstīja: "Šīs jaunākās @Skims krūšturu kampaņas fotosesijas laikā es nolēmu, ka pietiek būt nedrošai par savām mastektomijas rētām. Katra zīme, ko dzīve ir atstājusi uz mana ķermeņa, ir pierādījums tam, cik smagi es cīnījos. Es ceru, ka arī citas sievietes, kuras ir kautrējušās par savām rētām, ieraudzīs šo fotogrāfiju un sajutīs mīlestību, ko es sūtu."

Šī gada sākumā Manna drosmīgi atklāja savu cīņu ar krūts vēzi, kas tika diagnosticēts 2023. gada aprīlī. Viņa minējusi, ka uz sarkanā paklāja centusies slēpt savas "kaujas brūces." Podkāstā "SheMD" viņa dalījās pieredzē pēc dubultās mastektomijas, stāstot par emocijām, kad pirmo reizi redzēja savu ķermeni: "Es biju viena pati savā vannas istabā, un es raudāju tā, kā, manuprāt, nekad mūžā neesmu raudājusi. Es biju izpostīta. Es sevi neatpazinu."

"Viss, kas man rūp, ir tas, ka esmu dzīva un esmu šeit savam bērnam. Taču, noliekot to malā, kādu dienu cilvēki var aizmirst vai nezināt par manu cīņu ar vēzi. Varbūt es nekad neteikšu, ka man bija vēzis, bet viņi paskatīsies uz mani un teiks: "Ak, kāda slikta krūšu operācija. Ak, paskatieties uz viņu.""

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!