Foto: Vida Press

Nikolai Kidmenai filmas "Babygirl" uzņemšanas laikā nācies paņemt pauzi no seksa ainu filmēšanas. Bijušas reizes, kad viņa domājusi: "Es vairs negribu [tēlot] orgasmu. Nenāciet man klāt!"

Filma "Babygirl" ir stāsts par precētu sievieti, uzņēmuma vadītāju (Nikola Kidmena), kura iemīlas jaunā praktikantā, kuru atveido Hariss Dikinsons. Šīs attiecības apdraud visu viņas karjeru.

Sarunā ar "The Sun" Kidmena par intīmajām ainām atzinusi, ka to filmēšana ar Antonio Banderasu, kurš filmā atveidoja viņas vīru, un Harisu Dikinsonu brīžiem kļuvusi pārāk intensīva. "Filmēšanas procesā bija daudz uzticēšanās, dalīšanās un arī aizkaitinājuma," viņa teikusi par filmas tapšanu. Reizēm Kidmena pat vēlējusies teikt, lai viņai vairs nepieskaras.

Viņa stāstīja, ka filmēšanas laikā bijuši brīži, kad domājusi: "Es vairs negribu [tēlot] orgasmu. Nenāciet man tuvumā. Man riebjas to darīt. Man vienalga, ja man vairs nekad dzīvē nepieskarsies. Man pietiek!"

Erotiskais trilleris "Babygirl" plašākai auditorijai būs pieejams no 2024. gada 25. decembra. Filmas režisore Helēna Reina preses konferencē pēc Venēcijas kinofestivāla teica, ka viens no galvenajiem filmas uzņemšanas mērķiem bija runāt par "milzīgo orgasma plaisu" starp vīriešiem un sievietēm, vēsta "Variety". Kidmena atzina, ka viņu sākotnēji ļoti piesaistījis šis projekts, jo tas viņai bija kas jauns un nebijis. Filma jau izrādīta Venēcijas kinofestivālā, un Nikola Kidmena par lomu tajā saņēma balvu kā labākā aktrise. Ceremoniju gan viņa neapmeklēja, jo īsi pirms tās saņēma ziņu par mātes nāvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!