Foto: Vida Press, Publicitātes foto

Mūziķe Cardi B soctīklos asi izteikusies par savu vīru Offset, nosaucot viņu par "sūda gabalu" un "atkritumu maisu." Lai gan viņa drīz pēc tam ierakstu izdzēsa, internetā tas tomēr saglabājās, pateicoties ekrānšāviņiem, kas turpina cirkulēt.

22. oktobrī Cardi B savos, nu jau izdzēstajos ierakstos, izteica dusmas pret savu bijušo partneri, ar kuru viņai ir trīs kopīgi bērni: sešus gadus vecā Kulture, trīs gadus vecā Veiva un 2024. gada 7. septembrī dzimusī meita, kuras vārdu repere vēl nav publiskojusi. Viņa rakstīja: "Es šim vīrietim novēlu visļaunāko... Es nekad neesmu kādu tik ļoti ienīdusi... Lūdzu atbrīvojiet mani no šī vīrieša, šis atkritumu maiss ir pārāk smags!!!"

Foto: Publicitātes foto

Kāds fans komentāros atgādināja Cardi B, ka Offset ir viņas bērnu tēvs, uz ko viņa reaģēja, sakot: "Jā, tas ir iemesls, kāpēc es viņam nevēlu nāvi..." Kad cits komentētājs piezīmēja, ka viņa joprojām varētu mīlēt savu bijušo, Cardi B noraidīja šo ideju, apstiprinot: "Nē, es nevēlos, lai viņu notriektu kravas auto... Bet viņš tiešām ir kā tumšs mākonis ikviena cilvēka dzīvē, kurā viņš ienāk."

Cardi B izteikumi seko pēc tam, kad viņa 31. jūlijā iesniedza otro šķiršanās pieteikumu no Offset pēc sešu gadu laulības. Kaut arī daudzi pieļāva, ka attiecību izjukšanas iemesls ir krāpšana, reperes preses pārstāvis noliedza šīs baumas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!