Foto: Vida Press

Runas par romānu starp Hjū Džekmenu un Brodvejas kolēģi Sutonu Fosteri ir sasniegušas jaunu līmeni, kad kļuva zināms, ka viņa iesniegusi laulības šķiršanas pieprasījumu. Pirms gada izšķīrās arī Džekmens.

Džekmens un Fostere kopā spēlēja 2022. gada Brodvejas izrādē "The Music Man." 2023. gadā Džekmens paziņoja par šķiršanos no sievas Deboras-Lī Fērnsas, ar kuru bija laulībā 27 gadus. Pēc 10 gadu ilgas laulības otrdien, 22. oktobrī, 49 gadus vecā Fostere Ņujorkas apgabala Augstākajā tiesā iesniedza šķiršanās prasību no 53 gadus vecā scenārista Teda Grifina.

Foto: Vida Press

Spekulācijas par Hjū Džekmenu un Sūtonu Fosteru kā romantisku pāri sākās 2022. gadā, kad Brodvejas kolēģi izdevumā "Page Six" stāstīja, ka "viņi ir iemīlējušies." Avots norādīja, ka "viņi simtprocentīgi ir kopā un vēlas pavadīt visu atlikušo dzīvi kopā." Tabloīds jau atkal ziņo, ka pāris joprojām ir kopā, taču cenšas nosargāt attiecības no sabiedrības uzmanības, bet tas esot "vispārzināms fakts."

Sūtona Fostere ir dzimusi Gruzijā, 1975. gadā, viņa ir divkārtēja "Tony" balvas ieguvēja ar 30 gadu pieredzi teātrī, kino un televīzijā. Tāpat kā Hjū Džekmens, arī viņa ir sākusi karjeru teātrī un joprojām aizraujas ar to. Abiem ir adoptēti bērni: Fostere un bijušais vīrs Teds ir vecāki septiņus gadus vecai meitai Emīlijai, bet Džekmens un bijusī sieva Debora-Lī izaudzinājuši 24 gadus vecu Oskaru un 19 gadus veco Avu. Viņi abi aktīvi iesaistās labdarības pasākumos, atbalstot mākslas izglītību un citus mērķus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!