Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Māja Losandželosā, kura piederēja kulta seriāla "Draugi" aktierim Metjū Perijam, nu ir atradusi jaunus saimniekus, ziņo "Independent". 2023. gada. 28. oktobrī Perijs 54 gadu vecumā tika atrasts miris savas mājas burbuļvannā.

Īpašumu ar četrām guļamistabām un četrām vannasistabām, kas atrodas "Pacific Palisades" apkaimē netālu no Klusā okeāna, Perijs nopirka 2020. gadā par 6 miljoniem ASV dolāru. Īpašums uzcelts 1965. gadā, un aktieris tajā veica plašus renovācijas darbus, tostarp ierīkoja arī āra burbuļvannu.

Jaunais īpašnieks māju iegādājies par 8,5 miljoniem ASV dolāru, ziņo "The New York Times". Tiek runāts, ka jaunā mājas īpašniece ir Anita Verma-Liliana, nekustamo īpašumu attīstītāja un filmu producente no Skotsdeilas Arizonā. Darījums oficiāli tika slēgts 16. oktobrī – teju gadu pēc pasaulslavenā aktiera nāves šajā mājā.

Pašlaik gan nav zināms, kādi ir jaunās īpašnieces plāni attiecībā uz 325 kvadrātmetrus plašo māju, un vai tajā tiks veikti kādi remontdarbi.

Kā vienai no vislabāk apmaksātajām televīzijas zvaigznēm Perijam piederēja vairāki nekustamie īpašumi. 2021. gadā aktieris par 13,1 miljonu ASV dolāru (divreiz lētāk, nekā tā sākotnēji tika izlikta pārdošanā) pārdeva savu pludmales māju Malibu. Tajā pašā gadā Perijs par 21,6 miljoniem ASV dolāru pārdeva savu pamatīgo mansarda māju Losandželosā, kuru 2017. gadā viņš bija iegādājies par 20 miljoniem ASV dolāru.

"Delfi" jau ziņoja, ka lai gan sākotnēji tika uzskatīts, ka aktieris vannā noslīcis, tiesu medicīnas eksperti secinājuši, ka viņa nāvi izraisīja "akūta ketamīna iedarbība". Losandželosas tiesu medicīnas eksperti savā paziņojumā raksta, ka Perija pēcnāves asins paraugos konstatēts augsts ketamīna līmenis, kas pārmērīgi stimulējis asinsvadus un sirdi, kā arī nomācis elpošanu. Viņam konstatēta arī koronāro artēriju slimība, kas savukārt veicina ketamīna ietekmi uz sirdi. Visticamāk, aktieris zaudējis samaņu un iegrimis džakuzi ūdenī. Ietekme bijusi arī buprenorfīnam, ko lieto opioīdu izraisītu traucējumu ārstēšanai.

Saistībā ar aktiera nāvi apsūdzēti pieci cilvēki, un notikumu secība, iesaistīto personu sarakste un pēdu slēpšana atklāj ārkārtīgi skarbas detaļas par aktiera dzīves pēdējiem mēnešiem un viņa uzticības personu patiesajām prioritātēm. Vairāk par to lasi šajā rakstā.

Savukārt par aktiera traģisko dzīvi, tostarp to, kādēļ Perijam tā arī nebija ne sievas, ne bērnu, laši šajā rakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!