Foto: Vida Press

Pēc tam, kad Lilija Allena vietnē "X" publicēja savas pēdu bildes, kāds soctīkla lietotājs viņu noniecināja, rakstot: "Iedomājies, ka esi viena no lielākajām popzvaigznēm Eiropā un tad samazinies uz ko šādu." Allena gan neklusēja un atbildēja sekotājam, ka ar pēdu bildēm pelna vairāk nekā no "Spotify".

25. oktobra pusdienlaikā Lilija Allena savā "X" kontā publicēja vairākas pēdu bildes, piebilstot, ka sen neko nav publicējusi, taču bildes varot apskatīt arhīvā. Tas radījis dauduz jautājumus un "X" lietotāji mākslinieci uzreiz sāka vērtēt zemāk nekā līdz šim, sakot ka Eiropas lielākā popzvaigzne kritusi tik zemu, ka internetā jāpārdod pēdu bildes.

Allena iesmēja par nicinošo komentāru, rakstot: "Iedomājies, ka esi mākslinieks, kuram "Spotify" katru mēnesi ir gandrīz astoņi miljoni klausītāju, taču nopelni vairāk naudas no tā, ka 1000 cilvēki abonē tavu pēdu bildes. Neienīsti spēlētāju, ienīsti spēli."

Vēlāk viņa atbildēja uz "Spotify" ierakstu, kurā tika apgalvots, ka Lilija Allena no "Spotify" katru dienu nopelna aptuveni 4077 ASV dolārus (ap 3780 eiro) jeb 1,4 miljonus dolāru (1,3 miljoni eiro) gadā. Viņa apgalvoja, ka šī informācijas nav patiesa un īstenībā pelna tikai niecīgu daļu no "Spotify" norādītās summas.

Par to, cik viegli vai grūti ir internetā nopelnīt ar pēdu bildēm, raidījumā "Par TO pašu" stāstīja Laura, kura veido saturu "OnlyFans". Visu raidījumu "300 eiro par bildi ar pēdām – cik viegli pelnīt ar "OnlyFans"? vari noskatīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!